Bøssemagervej 4, 8800 Viborg

Præsentabel erhvervsejendom

4.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2082VType : Lager & Produktion

Præsentabel, indflytningsklar og tidssvarende erhvervsejendom

Præsentabel, indflytningsklar og tidssvarende erhvervsejendom beliggende i erhvervsområde i Viborgs nordvestlige del og nær det overordnede vejnet.

Ejendommen er løbende moderniseret og tilbygget i hhv. 2010 med nyt mandskabsafsnit samt i 2012 med en regulær produktionshal på 345 m2. Desuden er ejendommens varmeanlæg, tag og isolering udskiftet, hvorfor ejendommen har et lavt varmeforbrug.

Tag: sadeltag belagt med eternittagplader på den oprindelige del af bygningen og built up (fladt tag) belagt med tagpap på den nye og resterende del af ejendommen.

Vinduer: vinduesbånd i træ samt ovenlys i produktionshal.

Porte: 4 stk. i alt. Produktionshal 1 stk. H: 4,0 x B: 4,0 meter og 1 stk. H: 4,0 x B: 3,0 meter, samt 1 i hver monteringshal på hhv. 4,2 x 4,0 meter samt 3,0 x 3,0 meter.

Loftshøjde: 4,5 meter under spær i tilbygget produktionshal. Loftshøjden i kontorafsnit, mandskabsafsnit samt let værkstedsafsnit ca. 2,8 meter. Lofthøjde i kip i monteringshaller ca. 4,5 meter i kip og 3,0 meter ved facaderne.

Gulve-bærevne: Betongulv malet med epoxy i produktion. Linoleum i kantine. Tæppefliser i administration. Fliser på toiletter og i omklædningsrum.

Indretning: Ejendommen er indrettet med showroom / receptionskontor med adgang til fordelingsgang, hvorfra der er adgang til 4 enkeltmandskontorer. Fra kontorafsnittet er der adgang til let værksted, som enkelt kan omdannes til kontorformål. Fra det lette værkstedsafsnit er der adgang til 2 monteringshaller, depotrum samt tilbygget kantine-/ mandskabsafsnit (2010). Fra let værkstedsafsnit er der tillige adgang til tilbygget produktionshal (2012) på 345 m2.

Opvarmning: naturgas.

Særlige installationer: befugtningsanlæg, trykluft.

Strøm: ejendommens elinstallationer er sikret med 80 Ampere.

Belysning: loftsarmaturer.

Udenomsarealer - befæstning - indhegning etc.: ejendommens udenomsarealer er udlagt til tilkørsels- og p-areal befæstet med betonsten.

Bemærkninger:

Overdragelsen af ejendommen kan ske såvel ved køb af ejendommen eller ved overdragelse af anparterne i Thorsen Ejendomme ApS.

Forslag til anvendelse

Produktion
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
4.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
80.316,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
76,-

Lokalet

Etage areal
1061 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3400 m²

Faciliteter

Betongulv
Depotrum
Kantine
Omklædningsrum
Sadeltag
Spa
Toiletter
Port
Kantine
Værksted
Depotrum
+Mere

Teknik

Epoxy
Varmeanlæg

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere