SENEST SET
FAVORITTER

Jegstrupvej 15, 8800 Viborg

Velholdt kontorejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100505Type : Kontor

Velholdt kontorejendom med central placering

•240 m² erhvervsareal godkendt til kontor
•Central beliggenhed med kort afstand til centrum og rutebilstation
•Flere gode parkeringspladser ved døren tilhørende ejendommen
•Beliggende i en pæn rødstensejendom med grusbelægning på udenomsarealer
•God logistik til og fra ejendommen via den trafikerede indre ringvej

Særdeles flot og centralt beliggende murermestervilla der er opført i 1919 og stadig indeholder flotte detaljer fra dengang i form af både stuk, rosetter og ikke mindst flot original kakkelovn (er ikke i drift). Ejendommen andrager 240 m², som er velegnet til kontor. Siden 2012, hvor ejendommen senest blev til-/ombygget, har GF Forsikring haft kontor i bygningen. Derfor er nærværende ejendom oplagt for en virksomhed, der ønsker en velbeliggende domicilejendom med gode parkeringsmuligheder.

Indretningen er med flot entré med svungen trappe til 1.sal og med adgang til kælder. Herfra er der via fransk dør adgang til spisekøkken og i forlængelse af køkkenet er der også et lille viktualierum. Oprindeligt har der været udgang til en terrasse fra spisekøkkenet og dette ville være oplagt at etablere igen.

I stueplan forefindes et åbent kontormiljø med højt til loftet og høje vinduer der giver et godt lysindfald. Endvidere er der et større personalerum med køkken og spiseplads. På 1. sal er der mulighed for at etablere 3 gode kontorrum. Derudover er der et lyst badeværelse med gulvvarme. Kælderen er til opbevaring og indeholder ud over et toilet også et fyrrum og flere depotrum.

Villaen er beliggende på en 526 m² stor grund, som giver gode parkeringsforhold til personale og kunder. Parkeringspladsen samt udenomsarealerne er belagt med grus.

Nærværende kontorejendom er beliggende tæt ved den trafikrede indre ringvej, som giver nem adgang mod både Aarhus, Aalborg og Herning.

Bygningen ligger ved kort afstand til både indkøb, bager, centrum og Viborg rutebilstation. Endvidere er der kort afstand til flere af de lokale uddannelser.

Fra ejendommen er der 750 m til Tinghallen, Stadionområde og biografen, 1.000 m til gågaden, rutebilstationen og midtbyens gymnasium og blot 100 m til indre ringvej.


Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
12.871,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
155 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
526 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Toilet
Spiseplads
Kælder
Spisekøkken
Parkeringsplads
Stuk
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere