SENEST SET
FAVORITTER

Sct. Knuds Vej 5, 8800 Viborg

Flot ejendom i katedralskolekvarteret

6.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 82 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401400Type : Andre typer

Herskabelig ejendom i flot arkitektonisk og harmonisk stil med stor grund direkte ned til Nørresø

Herskabelig ejendom i flot arkitektonisk og harmonisk stil med stor grund direkte ned til Nørresø

Ejendommen er beliggende i katedralskolekvarteret, som er et attraktivt kvarter ved sin både by- og sønære beliggenhed, hvor ejendommens store grund på 3.847 kvm går direkte ned til Nørresø. Kvarteret er kendetegnet ved vel vedligeholdte boliger, et præsentabelt og roligt sted.

Ejendommen var i ca. 25 år døgninstitutionen Nørresø Børnepension. Oprindelig er ejendommen opført i 1931 som villa og privatbolig for landinspektør Nauntofte, og var den kendte nu afdøde journalist og forfatter Jens Nauntoftes barndomshjem.

Ejendommens bolig er opført som en herskabelig villa i flot arkitektonisk og harmonisk stil med rødt sadeltag med valmede gavle, kviste og ovenlys, sprossevinduer og teglfacader. Der er bevaret mange af de oprindelige interiør- og bygningsdetaljer, bl.a. delvist parketgulve i sildebensmønster, stuklofter, fodpaneler og klassisk trappe til 1.sal.

Ejendommens bolig er med yderst præsentabel trappe og indgangsparti ved hoveddøren. I stueplan fra hall er der flot trappe til 1. sal samt 3 værelser(tidligere kontorer), 2 stuer og en tilbygget udestue samt stort køkken og toilet. 1. sal er indrettet med 6 værelser, som kan sammenlægges ved nedtagning af skillevægge, 3 toiletter-bad og udgang til stor altan vendt mod haven. Fra 1. sal er der trappe til tagetagen, som indeholder 3 værelser og toilet-bad.

Kælderen er god, tør og forholdsvis højloftet og indeholder flere depotrum, stort vaskerum, værksted, og oprindelige fyrrum samt et rum tidligere anvendt til mødeaktivitet.

Ejendommen fremstår bygningsmæssigt i god og velvedligeholdt stand, og er løbende ombygget og vedligeholdt i sælgers ejertid fra 1997. Hovedparten af carporte og udhuse er af nyere dato.

Ejendommens have er kuperet og anlagt i niveauer, som afsatser med stensætninger, trappe og stier imellem. Der er flere hyggekroge mod øst og syd, som er naturlig anlagt ved beplantningen med buske og træer. Fra haven er der en flot udsigt over Nørresø. Nederst på grunden ved søen forefindes badebro.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Pris i kr.
6.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
374 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3847 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Depotrum
Fyrrum
Toilet
Hall
Kviste
Parketgulv
Sadeltag
Skillevægge
Stuklofter
Udsigt
Vaskerum
Køkken
Bad
Værksted
Depotrum
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK