SENEST SET
FAVORITTER

Hjermvej 21, 7600 Struer

5.131 kvm prisvindende domicil

26.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100325Type : Kontor

 

PRISVINDENDE KONTORDOMICIL:
Nu udbydes det ikoniske B&O-domicil i Struer – et helt unikt og prisvindende arkitektbyggeri med naturen lige foran døren. Her får jeres virksomhed muligheden for at overtage en af Danmarks mest ikoniske designvirksomheders hovedsæde.

Ejendommen har tidligere fungeret som B&O’s hovedsæde, hvilket tydeligt kommer til udtryk i både udformning og valg af materialer. Ejendommen blev opført i årene 1997 – 1998 og anlægssummen udgjorde ca. 70 millioner kroner.

Bygningen blev indviet i 1998 og skulle opleves som ét stort showroom for Bang & Olufsen. Arkitekterne lagde under processen vægt på, at bygningen skulle opnå associationer til Bang og Olufsens produkters lethed og tyngde. Byggeriet ligger smukt i Struers landskab med udkig til marker og bugt. Med en hævet 1. sal i kontorafsnittet, er det lykkedes KHR Architecture at få det til at ligne, at ejendommen svæver over græsset – en lethed, der går igen i hele bygningen. Bygningen fremstår således åben og lys, da man i høj grad har anvendt glas.

Ejendommen tæller i alt 5.131 kvm, fordelt på 3.396 kvm kontor og 1.735 kvm kælder. Når man træder ind ad døren, finder man først en reception. Ejendommen indeholder desuden god mulighed for at fremvise produkter gennem et lyst og moderne showrom. I denne unikke bygning er der anlagt 100-200 kontorarbejdspladser, en række mødelokaler samt auditorie til afholdelse af medarbejdermøder eller events. Ejendommen indeholder en stor kantine med anretterkøkken, og er desuden forsynet med hybrid-ventilation. Efter aftale, kan der anvendes eksisterende og etableres nye p-pladser efter behov.

Ejendommen vil derfor på mange områder leve op til de krav, som den dynamiske og moderne virksomhed stiller til et nyt domicil.

ARKITEKTONISK KONTOR MED SMUK BELIGGENHED:
”Gården” er beliggende i naturlig forlængelse af det område, hvor B&O fortsat har sine kontor- og produktionsfaciliteter, og har smuk udsigt til marker og Venø Bugt.

Ejendommen ligger ca. 11 km fra Holstebromotorvejen og ca. 14 km fra Holstebro centrum.

I bil når man fra Herning til ejendommen på ca. 35 minutter, og efter færdiggørelsen Silkeborgmotorvejen, når man fx Aarhus på ca. 1 time og 30 minutter.

De væsentligste offentlige transportforbindelser er:
Ejendommen er beliggende knap 2,5 km. fra Struer station. Blot 500 m. fra ejendommen findes nærmeste busstoppested.

STRUER - EN ATTRAKTIV ERHVERVSKOMMUNE:
Målsætningen for Struer Kommune - jf. deres Handlingskatalog 2021 og med udgangspunkt i sloganet ’Lydens By’ - er, at opnå en væsentlig nettotilvækst i antallet af arbejdspladser i kommunen. Et resultat af denne målsætning er blandt andet etableringen af BusinessPark Struer. Business Park Struer er et kontorfællesskab, som tilbyder faciliteter og rådgivning til iværksættere og etablerede virksomheder. BusinessPark Struer huser virksomheder indenfor fx IT, energi, mobilteknologi, marketing og juridisk rådgiving.

Struer Kommune er, relativt til befolkningstallet, en af de kommuner, der har flest IT- og teknologiarbejdspladser. Dette er en position som ønskes fastholdt og styrket, jf. Struer Kommunes Erhvervsstrategi 2021.
Struer Kommune er desuden 100 pct. dedikeret til, at skabe et ’Sound Hub’ miljø for lyd og akustik, med de bedste akustiske kompetencer i verden – dette med B&O som krumtap. Målsætningen er at skabe et erhvervsmiljø, hvor ’Sound Hub Denmark’ kombinerer uddannelse og forskning med etablerede virksomheders know-how og iværksætteres nytænkning.

Bag ’Lydens By’ står både byrådet, Struer Handelsstandsforening, Strueregnens Turistforening og Struer Erhvervsforening. Alle arbejder i fælleskab for, at skabe de bedste rammer for virksomheder i Midt- og Vestjylland.

Som virksomhed i Struer bliver man derfor en del af et spirende erhvervsliv og en ambitiøs kommune, der arbejder for at skabe gode vækstbetingelser i området.

Forslag til anvendelse

Hovedsæde
Kontor
Kontorfællesskab
Kontordomicil

Økonomi

Pris i kr.
26.500.000,-
Pris pr. m² kr.
5.165,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
5131 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Auditorie
Kantine
Kælder
P-plads
Reception
Kontor

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere