SENEST SET
FAVORITTER

Fiskbækvej 1, 6920 Videbæk

Administrationsbygning sælges

1.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 534845M2Type : Lager & Produktion

Flot kantine med køkken og med plads til ca. 150 personer

Administrationsbygning i Fiskbæk udbydes til salg for kontant kr. 1,7 mio.

Ejendommen har et samlet grundareal på 8.745 kvm. - og er beliggende i landzone udenfor landsbyen Fiskbæk mellem Videbæk og Skjern.

Over en langårrække - iflg. BBR fra 1935 til 2006 - er der på grundarealet opført administrationsbygning og lagerbygning med et samlet bygningsareal i dag på ca. 2.577 kvm.

Bygningskomplekset indrettet til kontor, administration og kantine. Bebygget areal udgør iflg. BBR 795 kvm., hvortil kommer udnyttet 1. sal på 86 kvm. samt kælder på 120 kvm. Bygningen har afsnit med fladt tag, afsnit med tegltag og afsnit med metalplader og er opført med ydervægge af henholdsvis teglsten og betonelementer. Bygningen, som fremstår i god vedligeholdelsesstand, er indrettet med gode kontorlokaler med forskellig størrelse, mødelokaler, teknikrum m.v. samt ny stor flot kantine med køkken og med plads til ca. 150 personer. Lokalerne er med troldtex lofter. Kantinen har gulvvarme, og gulvet er med vesla belægning. Bygningskomplekset opvarmes ved oliefyr.

Bygning på 153 kvm. er indrettet med 2 store mandskabsrum med klinkegulve. Desuden findes toilet og baderum samt fyrrum med oliefyr.

Længere mod vest findes 3 sammenbyggede værksteds-/lagerhaller på ca. 1.340 kvm. Hallerne er opført med stålspærskonstruktioner af forskellig art og har ydervægge af henholdsvis teglsten og betonelementer. Der er eternittag med ovenlys. Der er portadgang til hver hal. En hal er med kranbaner. Hallerne er uopvarmet.

Lagerhal på 163 kvm. med stålspærskonstruktion og med ydervægge af betonelementer. Der er eternittag. Hallen er uopvarmet.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lagerbygning

Økonomi

Pris i kr.
1.700.000,-
Pris pr. m² kr.
660,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.353,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
13,-

Lokalet

Etage areal
2577 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8745 m²

Faciliteter

Baderum
Toilet
Kantine
Kælder
Tegltag
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme
Oliefyr
Teknikrum

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere