SENEST SET
FAVORITTER

Skovvej 52, 6880 Tarm

Tarm Bowling- og Fritidscenter.

6.375.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000968Type : Hotel & Restaurant

Nu sælges Tarm Bowling- og Fritidscenter med tilhørende lejlighed.

Da ejerparret af Tarm Bowling- og Fritidscenter ønsker at nyde deres otium efter en travl hverdag i 20 år, sælges nu hele bowlingcenteret inkl. restaurant- og mødefaciliteter.

Bowlingcentret indeholder stor fuldautomatisk bowlingbane med 8 baner. Dertil hører mindre restaurant med fuld monteret køkken og med alle øvrige faciliteter inkl. tørlager, køle- og fryserum. I restaurantafsnittet er der plads til 65 spisende gæster. Her kan man udover drikkevarer og diverse snacks både købe fastfood og varme retter.

Til restauranten hører også et par mindre møderum, hvor der kan være op til 36 spisende gæster samt en festsal på 185 kvm, hvor man kan huse 150 spisende gæster eller lave mindre kulturelle arrangementer så som intimkoncerter.
Til festarrangementerne serveres altid festmenuer fra eget køkken.
I salen er der rigtig god loftshøjde og troldtekt lofter, hvilket betyder en fin akustik. Man har stor succes med at afholde forskellige festarrangementer, og der afholdes ca. 120 arrangementer af den slags om året - både store og mindre arrangementer. Restaurant og mødeaktiviteterne udgør ca. 75 % af den samlede omsætning og indtjening.

I tilknytning til selve bowlingbanen og cafeteriaet er der et afsnit med morskabsautomater og et billardbord, hvor man også kan underholde sig.

På 1. salen med opgang fra centret bor sælgerne i en nyere og velindrettet lejlighed på 192 kvm. Til lejligheden hører også stor vestvendt træterrasse.

Hele ejendommen fremstår i en pæn vedligeholdelsesmæssig stand såvel indendørs som udendørs.

Der er gode parkeringsforhold både ved bowlingcentret og ved Idrætscentret på den anden side af gaden.

Tarm Bowling- og Fritidscenter ligger i dejlige grønne omgivelser i forbindelse med Tarm Idrætscenter og Svømmehal. Derfor ligger bowlingcentret på lejet grund, der er ejet af kommunen. Lejeaftalen med Tarm Kommune er på favorable vilkår.

Hele virksomheden, Tarm Bowling- og Fritidscenter, har de senere år vist en pæn omsætning med en rimelig indtjening efter indehaverløn. Regnskabet for 2018 forventes at give en rigtig pæn indtjening efter indehaverløn. Derudover ser ordrebogen for 2019 også meget lovende ud.

Tarm er en mindre vestjysk stationsby med et pænt handelsliv i centrum. Byen har ca. 4.000 indbyggere og et stort opland, der jævnligt besøger Tarm.

For seriøse henvendelser kan yderligere oplysninger herunder også regnskabsoplysninger indhentes hos Karsten Lindgård Jensen Fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
6.375.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1662 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4198 m²

Faciliteter

Fryserum
Mødefaciliteter
Parkeringsforhold
Svømmehal
Træterrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK