SENEST SET
FAVORITTER

Parallelvej 63, 6960 Hvide Sande

Særlig ejendom tæt ved strand og vand.

2.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900290Type : Andre typer

Ejendom beliggende i yderst attraktivt turistområde med både sommer- og vinteraktivitet samt stærkt lokalt miljø.

Nu er der mulighed for at erhverve nærværende ejendom, hvor der er god mulighed for etablering eller fortsættelse af nuværende erhvervsaktivt i attraktivt turistområde tæt ved surfermiljø og løbende gennemstrømning. Dette kan kombineres med ejendom i pæn stand, som fremstår tidssvarende, løbende vedligeholdt og med udviklingspotentiale.

Hvide Sande er et yderst attraktivt turistområde, hvor der er aktivitet det meste af året. Udover surfere og anden vandsport er Lalandia under etablering i kort afstand herfra, ligesom Hvide Sande i endnu højere grad er blevet landskendt ved Tv-serie på TV2.

Såfremt det ikke er drømmen at kombinere erhverv- og boligdel, kan erhvervsdelen umiddelbart udlejes, mens det således er muligt at bosættes i den private del til en pæn økonomi. Den nuværende aktivitet, ved Vitas Blomster, kan bringes i spil med en fremtidig fortsat rolle i ejendommen.

Selve boligen udgør i dag 263 m², og indeholder i stueplan 2 stuer, køkken/alrum, bryggers samt toilet. På 1. salen findes stort kontor/stue, 7 værelser, 2 badeværelser samt 2 disponible rum. Tilhørende huset er der sydvendt lukket terrasse.

I dette hus er der også mulighed for yderligere udvikling ved fx etablering af Bed & Breakfast, som må formodes at være yderst attraktivt grundet beliggenheden. Ejendommens 1. sal rummer således flere gode rum, som er oplagte til formålet. Vi indgår naturligvis gerne i en yderligere dialog herom, og hvilke andre muligheder som foreligger. Kortere sagt en pæn ejendom med udviklingspotentiale, som allerede er driftende.

Nærværende ejendom ligger attraktivt placeret i den nordlige del af Hvide Sande med kort afstand til både fjord og Vesterhavet. Ejendommen ligger i umiddelbar nærhed af mange attraktive faciliteter såsom indkøbsmuligheder, legeland, kabelparken, surf- og det øvrige bymiljø mod slusen.

Selve Hvide Sande by ligger syd for Søndervig og er en del af et særdeles attraktivt turistområde, hvor der sker løbende tilstrømning igennem det meste af året. Unikt for denne by er også, at der er et stærkt lokalt miljø og opbakning til det lokale erhvervsliv er stor. Hvide Sande er uden tvivl en by i udvikling, og dette bevidnes også ved løbende nybyggeri og fx udvidelse kabelparken. Herudover er der kort afstand til det nye Lalandia, så denne ejendom vil uden tvivl også i de kommende år opleve særdeles megen trafik og aktivitet, hvilket giver god grobund for mange typer af erhverv.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.750.000,-
Pris pr. m² kr.
5.467,-
Årlige driftsudgifter kr.
59.576,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
118,-

Lokalet

Etage areal
503 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1662 m²

Faciliteter

Toilet
Sydvendt
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere