SENEST SET
FAVORITTER

Hugvej 5, 6990 Ulfborg

Unikt udbud af historisk klitgård

4.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 23915Type : Andre typer

Stilfuldt - charmerende - betagende - SKAL OPLEVES

Det er med et hjerteskær at denne ejendom nu udbydes til salg ... Ejerne af ejendomme har kredset om hver eneste sten, mursten og strå i ejendommen, der er totalt renoveret efter alle kunstens regler i 1998 og årene fremefter.

Ejendommen stod stort set faldefærdig i 1998, men sælger kastede sig over projektet med at genopbygge og samtidig modernisere ejendommen, så den i dag fremstår såvel meget original men samtidig med et touch af moderne stil.

At træde ind i denne ejendom er et stykke historie, der skal fortælles.... og opleves.

Sælger overtog ejendommen af Marie ... Ejendommen havde indtil da altid været i hendes families eje. Maries forældre var private venner med Kaj Munk, der ofte kom i ejendommen. Ejendommen ligger jo netop tæt på Vedersø, hvor Kaj Munk var præst og hvor hans præstegård i dag ligger som museum.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1770 - som en firelænget gård, dog med vognåbning, så hestevognene kunne komme ind i gården. I dag fremstår ejendommen som sammenbygget firelænget ejendom med de oprindelige munkesten, der er pudset, renset og genanvendt. Omkring ejendommen samt i gården er der den smukkeste pigstensbelægning.

Murstenene og pigstenene er det eneste, der er genanvendt - alt andet blev erstattet af nyt i 1998 (og fremefter), herunder såvel de nye betonfundamenter, vandbåren gulvvarme, kloak-,vvs og elinstallationerne - alt blev udskiftet.

Økonomi

Pris i kr.
4.295.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
14.743,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
34,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
439 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19997 m²

Faciliteter

Gård

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere