SENEST SET
FAVORITTER

Holmsland Klitvej 144, 6950 Ringkøbing

Få hundrede meter fra kommende vandland

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 27 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 72518196Type : Andre typer

Unik, attraktiv og centralt beliggende ejendom på hovedvejen gennem Søndervig

Få hundrede meter fra det kommende Lalandia i Søndervig ligger denne ejendom med ca. 2,6 ha stor grund med særskilt lokalplan, der giver mulighed for erhverv til rekreative formål og til at drive forlystelsespræget erhverv.
Rigtig mange forbipasserende turister i store dele af året samt den kommende feriepark med Nordeuropas største vandland giver ejendommen en attraktiv og unik beliggenhed til erhvervsformål.

Der er på ejendommen flere, mindre bygninger, som har været brugt i forbindelse med, at ejendommen har været kendt som 'Ranch' med primær fokus på ridning. Bygningerne kan flyttes/fjernes, hvis man ønsker anden anvendelse.
Der er endvidere byggefelter til opførelse af op til 2 bygninger på hhv. max 500 m² og 1.250 m², ligesom der er mulighed for at opføre/indrette butik i relation til påtænkt erhverv.
Lokalplanen dækker desuden næsten 1,8 ha jord på nabogrunden, som evt. kan tilkøbes.

I boligen kan det fremhæves, at der er nyt luft til vand anlæg (Vølund) fra marts 2018, Genvex, centralstøvsuger, garage med gulvvarme og rigtig god isoleringsstand.
Boligen er oprindeligt opført i 1992 i røde sten med engoberede tagsten, hele 343 m² bolig i to plan og ny tagetage fra 2006.
Boligen indeholder entré med adgang til stor garage på 60 m² (med gulvvarme), bryggers med installationer og opgang til 1. sal, køkken med spiseplads, stor stue med udgang til terrasse (stuen kan muligvis ombygges til butik), badeværelse med brus og 2 værelser. På 1. salen er der stort repos, opholdsstue, 2 badeværelser med brus og spabadekar i det ene samt 4 værelser, hvoraf der er walk-in closet i forbindelse med det ene.

Forslag til anvendelse

Bolig

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.491,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-

Lokalet

Etage areal
393 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
26354 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Spiseplads
Opholdsstue
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere