SENEST SET
FAVORITTER

Fabjergvej 67, 7620 Lemvig

2 lejligheder samt 285 kvm. erhvervsareal.

750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 97 40 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 04174BType : Andre typer

I udkanten af Lemvig finder man denne store og velholdte 2 familiesejendom med tilhørende 285 kvm. stort erhvervsareal, som tidl

I udkanten af Lemvig finder man denne store og velholdte 2 familiesejendom med tilhørende 285 kvm. stort erhvervsareal, som tidligere har været brugt til Dyreklinik. De 2 store lejligheder, som har særskilte indgange, har egne terrasser, haver og carporte. Lejligheden på 239 kvm. er på 1. salen og indeholder bl.a. bryggers, stort køkken med spiseplads, stor dagligstue, stort nedsænket alrum/stue, 3 gode værelser, soveværelse samt lille badeværelse i lyse farver. Fra såvel køkken og soveværelse er der udgang til ugenert terrasse.Der er til lejligheden tilhørende carport og 95 kvm. stor garage. Lejligheden på 203 kvm. indeholder i stueplan entre, viktualierum, 2 stuer, flot toilet samt stort køkken alrum. 1. salen indeholder 3 værelser, soveværelse samt stort badeværelse med bruseniche. Der er tilhørende kælder på 35 kvm. Denne lejlighed har i 2009 fået nye vinduer. Der er til denne lejlighed tilhørende værksted og nyere carport. Den store parklignende grund er udlagt i græs og omkranset med store træer. En fantastisk ejendom med mange muligheder. Ejendommen kan f.eks. bruges til opholdssted, bofællesskab - mulighederne er mange..... EJENDOMMEN ØNSKES SOLGT NU OG SÆLGER ER MODTAGELIG FOR BUD!!!

Forslag til anvendelse

Dyreklinik
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
750.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.775,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
727 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11336 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Spiseplads
Kælder
Terrasse
Viktualierum
Køkken
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere