SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanevej 2A, 7441 Bording

GENNEMRENOVERET STATIONSBYGNING MED SJÆL

1.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53607950Type : Kontor

Mulighed for kontor til eget brug eller udlejning

Den gamle stationsbygning i Bording har i perioden 2019/2020 gennemgået en gennemgribende ombygning, og har efterfølgende været anvendt til kombineret kontor- og kliniklokaler.
Renoveringen og istandsættelser er sket med respekt for den flotte bygning. I stueplan er der New Yorker gulve i en lys grå. På 1. salen er der lyse gulve. Vægge og døre er malet i hvide farver, således lokalerne fremtræder lyse og meget præsentable. Over alt er der lyse Troldtekt lofter.
Bygningens facade er bibeholdt i renoveringsprocessen, mens hele bygningen er omfuget/udkradset, og der er sket delvis udskiftning af vinduer til lavenergi termoglas.
I tilknytning til bygningen hører det gamle pakhus på 75 m², der er ombygget til depotrum i varierende størrelse og med en aktuel udlejning af 2 af de i alt 7 depotrum.
Ejendommen henvender sig til offentlige formål eller karakter, såsom restaurant, station, posthus eller ungdomshus for at nævne nogle eksempler. Der er givet byggetilladelse til indretning af kontorfællesskab og erhvervslejemål i bygningen samt tilhørende indretning og udlejning af depotrummene. Bygningen og placeringen vil egne sig som bed and breakfast, hvilket der dog skal søges om.
En del af bygningen er i dag udlejet lige som der er udlejet flere depotrum.
Alt i alt en bygning, der fremtræder i både flot og vedligeholdelsesmæssigt stand, og har sin helt egen sjæl og karakter, som man ikke finder mange andre steder.
Indretning
Ejendommen er opført i 2 plan, hvor der i stueplan er en hall med opgang til 1. sal, kontor- og kliniklokale med toiletfacilitet og særskilt udgang til perron. Der er i dag to særskilte enheder i stueplan. I den østlige ende af bygningen, er der en overdækket rampe op til bygningen.
1. sal er ombygget til åbent kontorfælleslandskab med synlige hanebåndsbjælker, møderum samt fælles personalefaciliteter.
Den tidligere varegård er indhegnet og asfaltbelagt, men vil kunne ændre anvendelse, såfremt man har behov for det.
P-forhold
Det skal endvidere fremhæves at der er gode parkeringsforhold foran bygningen, og ja for en pendler, der ankommer med tog, er det levering lige til døren.
Område
Bording er en velbeliggende by med kort afstand til motorvejen mellem Herning og Silkeborg/Aarhus, og samtidigt ligger i en afstand af knap 10 km. fra det centrale Ikast. Bording er kendetegnet ved at være en moderne stationsby med en stor folkeskole, gode daginstitutioner - og pasningstilbud, et stærkt kultur- og foreningsliv og masser af fritidstilbud til de knap 2.400 indbyggere i byen. Byen vækster fortsat, og grundet den geografiske placering, er der fortsat gang i udstykningen af området og nybyggeri af private boliger i nærområdet.

Forslag til anvendelse

Kliniklokale
Kontor
Kontorfællesskab

Økonomi

Pris i kr.
1.495.000,-
Pris pr. m² kr.
3.987,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.913,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
21,-

Lokalet

Etage areal
375 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
835 m²

Faciliteter

Depotrum
Hall
Rampe
Møderum
Parkeringsforhold
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere