SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 1, 7361 Ejstrupholm

Særdeles god og indflytningsklar stand.

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900287Type : Kontor

Indretningen er moderne, fremsynet og tidssvarende, og bag ejendommen er der et større parkeringsareal med cirka 10 p-pl.

Tidligere bankbygning omdannet til moderne kontorhold.

Ved indgangen til nærværende ejendom mødes du først af et større og lyst storrumskontor, som er etableret med lyse gulve og en loftsløsning som bidrager til en behagelig akustik i rummet på trods af den gode plads. Fra dette rum er det muligt at tilgå det større kælderrum, som er oplagt til arkivmateriale, via en vindeltrappe så spildpladsen er minimal. I naturlig forlængelse heraf findes cellekontorer i en sådan størrelse, at disse kan omdannes til mødelokaler uden større arbejde. Herudover er der toiletfaciliteter samt garderobe og personaleindgang forbundet med parkeringsareal på denne etage. En fin detalje at bemærke er bevaringen af bankboksene i en mellemgang, som giver et godt samspil mellem de historiske rammer og nyistandsættelsen.

På 1. sal findes større konferencelokale, som kan opdeles i to mindre enheder, hvor der er trukket strøm mv. til at møde et givent behov for onlinemøder og videokonferencer. Herudover er der større kantine med køkken, hvorfra der er naturlig udgang til terrasseareal til gode stunder.

Bag ejendommen er der et større parkeringsareal i eget område med cirka 10 parkeringspladser, som er tilhørende ejendommen, og hvorfra personale har direkte indgang til kontorhold og garderobe i stueetagen.

Tæt ved offentlig transport, let adgang ved privat kørsel, centralt i Ejstrupholm ud til torvet og således med pæn eksponering i byen og forbikørende.

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
5.349,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.849,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
88,-

Lokalet

Etage areal
373 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
723 m²

Faciliteter

Garderobe
Kantine
Kælderrum
Parkeringsplads
Storrumskontor
Toiletfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere