SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 25, 7361 Ejstrupholm

Udlev dine gastronomiske drømme på Ejstrupholm Hotel

2.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53605520Type : Hotel & Restaurant

Veludstyrede køkkenfaciliteter med tilhørende festlokaler

Udlev drømmen om at blive lokalområdets foretrukne leverandør af lækre madoplevelser

Går du med drømmen om at blive "chef i eget hus", og med muligheden for at kombinere dine gastronomiske ambitioner og visioner - og med et "normalt" privatliv ved siden af?

Hvis Ja, så bør du se nærmere på de muligheder, som ligger lige til højrebenet på Ejstrupholm Hotel, idet fundamentet og "navnet" for et fremtidigt kundegrundlag, er skabt af de nuværende ejere.

Ejstrupholm Hotel drives i dag af de nuværende ejere, der gennem de sidste 12 år har skabt et solidt grundlag for et veletableret forretningskoncept, hvor Ejstrupholm Hotel har fokus på afholdelse af fester, konferencer/events, fungere som spisested ved højtider
og til levering af mad-ud af-huset, hvor omdrejningspunktet er "klassisk dansk mad". Naturligvis lavet fra bunden af friske råvarer og med fokus på en god madoplevelse for de mange besøgende gæster - ud fra devisen "glade, tilfredse og mætte gæster, er de bedste
ambassadører - og opskriften på en succes? "

Ejendommen rummer et erhvervsareal på i alt 876 m², der i alt består af 4 forskellige festlokaler i varierende størrelse, fordelt på "Krostuen" med plads til 30 gæster, "Store sal" med plads til op til 150 siddende gæster, "Lille Sal" med plads til 55 siddende gæster samt "Stalden" med plads til 32 gæster.

I hotellets kerne og i forlængelse af de fire forskellige festlokaler ligger det store fuldt udstyrede køkken med tilhørende lager- og grovkøkken, personaleopholdsfacilitet samt de nødvendige fordelings- og tjenergange, der får dagligdagen til gå op i en højere enhed.
Herudover er der flere forskellige toiletsektioner i tilknytning til de forskellige festlokaler samt den fornødne lager- og opbevaringsmulighed.

I tilknytning til mellemgangen mellem de to sale, er der oprettet et hyggeligt flisebelagt udeområde til gæsterne, hvor snakken kan gå og vejret kan nydes. Gæsterne til de større arrangementer bydes naturligvis velkommen til Ejstrupholm Hotel - via den røde løber - der er
etableret til lokalerne omkring "Krostuen" og "Store Sal", og der er mulighed for at en kort gåtur til det hyggelige og flotte naturområde ved anlægget, hvor der desuden er masser af aktiviteter til børnene.

Ejstrupholm Hotel er - trods navnet - ikke et klassisk hotel, idet der ikke p.t. er mulighed for overnattende gæster, hvilket derfor giver ejeren en mulighed for at have et tilhørende privatliv ved siden af jobbet, til fulde kan udleves i den store privatbolig på 1. sal.


1. sal
På 1. sal ligger ejendommens private beboelse på 188 m², der er indrettet med stort lyst køkken/alrum, lys spisestue, opholdsstue, soveværelse, 3 værelser, badeværelse og bryggers.

Der er endvidere mulighed for at nuværende ejer vil fortsætte som lejer i en tidsbegrænset periode, såfremt dette måtte være ønsket for køber.

Området:
Ejstrupholm er en hyggelig landsby beliggende i det smukke midtjyske landskab mellem Nr. Snede og Brande i Ikast-Brande Kommune og med et indbyggertal på ca. 1.650 personer, der har dannet et stærkt sammenhold og aktivt foreningsliv med bl.a. Ejstrupholm Lokalråd, Ejstrupholm Erhvervsforening, Håndværker- og Borgerforening, Idrætsforening, Menighedsråd og flere andre interessegrupper, der arbejder for et socialt netværk.

Fra Ejstrupholm er der let adgang til de nærliggende provinsbyer, som er kendetegnet ved en god vækst og udvikling, og dermed med et godt og stabilt kundegrundlag.

Forslag til anvendelse

Hotel
Spisested

Økonomi

Pris i kr.
2.295.000,-
Pris pr. m² kr.
2.157,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.187,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
31,-

Lokalet

Etage areal
1064 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1543 m²

Faciliteter

Badeværelse
Festlokaler
Køkkenfacilitet
Opholdsstue
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere