SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanevej 15, 7441 Bording

Jordstykke til udstykning af parcelhusgrunde og tæt-lav beby

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53581120Type : Grunde

Naturskønt område i Bording

I et naturskønt område i Bording - tæt på byens mange faciliteter - udbydes dette jordstykke på ca. 6,0 ha til udstykning af henholdsvis parcelhusgrunde og boliger til tæt-lav bebyggelse.


Projekt:

Ejendommen har potentiale til en etapeopdelt udstykning på henholdsvis af ca. 24 parcelhusgrunde samt ca. 45 stk. tæt-lav boliger i dette naturskønneområde i den nordlige del af Bording, som er i en rigtig god udvikling med udstykning og nybyggeri.

Jordstykket består af i alt 4 matrikler med et samlet areal på ca. 6,0 ha landbrugsjord omkring den bestående ejendom på Jernbanevej 15 i Bording, hvortil der endnu ikke er lavet en endelig Lokalplan, men sælger er i en god dialog med Ikast-Brande kommune herom i relation til udarbejdelse af en Lokalplan gældende for området.

Der foreligger udarbejdet Illustrationsplan (dat. 14.april 2021) som oplæg til en mulig udstykningsplan, hvilket fremgår af illustrationerne i denne salgsopstilling.

Forudsætninger for projektet:
1. Der skal udarbejdes endelig og gældende Lokalplan for området
2. Køber sørger selv for byggemodning og betaling af tilslutningsafgifter
3. Sælger sikrer gennemførsel af Lokalplan efter aftale med køber, og sælger afholder i den forbindelse de hermed forbundne omkostninger.
4. Sælger ønsker en handel gennemført som delvis selskabshandel f.sv.a. handel med jordstykket til tæt-lav bebyggelse.
5. Købesummen reguleres efter det endelige antal af boligerOmråde:
Bording er en velbeliggende by med kort afstand til motorvejen mellem Herning og Silkeborg, og samtidigt ligger i en afstand af knap 10 km. fra det centrale Ikast. Bording er kendetegnet ved at være en moderne stationsby med en stor folkeskole, gode daginstitutioner - og pasningstilbud, et stærkt kultur- og foreningsliv og masser af fritidstilbud til de knap 2.400 indbyggere i byen. Byen vækster fortsat, og grundet den geografiske placering, er der fortsat gang i udstykningen af området og nybyggeri af private boliger i nærområdet.

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Pris pr. m² kr.
92,-
Årlige driftsudgifter kr.
111.925,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
60000 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere