SENEST SET
FAVORITTER

Uhre Byvej 16, 7330 Brande

Drømmer du om din egen kro?

1.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 904-4507Type : Andre typer

En tidslomme uden lige!

Uhre Kro - der er en stor del af Uhre's historie - og som engang har huset mange gæster, fester og liv.

Uhre Kro er en tidslomme uden lige, som bare skal opleves - og som fortjener at bliver ført videre i gode og kærlige hænder.

Pust nyt liv i den gamle Uhre Kro! Mulighederne er mange - skab dit eget Bed and Breakfast, udlej selskabslokalerne eller lav mad ud af huset.

Uhre Kro blev opført i 1920, og senere tilbygget i 1978. Kroen udgør i dag hele 529 m² erhverv og 195 m² beboelse. Boboelsen er fordelt med 165 m² i en stor lejlighed og 30 m² i personalerum (krobestyrens gamle lejlighed). Uhre Kro blev bygget som Branduhre Forsamlingshus umiddelbart efter 1. Verdenskrig - og siden hen har Kroen været kendt for deres "Uhre bøf".

Indgang til den store festsal igennem en garderobe, med plads til opbevaring af overtøj. To toiletter - til henholdsvis herre og dame. Ligefrem for indgangen befinder sig et rummelig depotrum, med god plads til opbevaring af diverse. Fra indgangen går man direkte ind i den store festsal, som kan huse mange gæster og været vært for mange store festarrangementer. Festsalen indeholder ligeledes en bar. Den store festsal blev opført i 1978 og er bygget i sammenhæng med den oprindelige festsal. De to sale kan deles op ved hjælp af en skillevæg - så det er muligt at holde separate arrangementer. Fra festsalen går man ind i et mindre lokale (den lille sal), som er perfekt til at huse mindre forsamlinger. Festsalene kan rumme op til 300 personer.

Indgang til festsal og yderst nostalgisk krostue, som byder på masser af historie fra fortiden. Her er der ligeledes opgang til personaleafdelingen på 1. sal'en (de gamle værelser på kroen). Krostuen byder på mange charmerende detaljer, som kun kan være en oplevelse. Tilhørende krostuen er der endnu to toiletter til både herre og dame.

Med gennemgang bag baren i krostuen går man videre ind i kroens køkken, som indeholder alt til at kunne drive en restaurant eller cateringfirma. Godt med bordplads, stort gascomfyr, ovn og en stor køleboks. Ved siden af køkkenet er der tilhørende et godt og anvendeligt kontor. Fra køkkenet går man videre til endnu et køkken/opvaskerum, med opvasker og isterningemaskine.

Boligen på første sal rummer 165 m² og er indrettet med:

- Stor og rummelig stue, med udgang til en overdækket svalegang igennem store skydedøre.
- Fordelergang
- Tekøkken
- Værelse
- Sove værelse
- Stort badeværelse med både brus og badekar.

Boligen byder på mange muligheder!

Udhuse:
- Værksted (tidligere kartoffelskrælde hus)
- Depotrum, som tidligere blev brugt til opbevaring og klargøring af blomster til arrangementer. Herfra går man ind til vaskerummet, med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
- Rummeligt værksted/udhus, med opbevaring af køleboks og fryseboks
- Carport på 44 m²

Går man med drømmen om, at blive selvstændig restauratør, og sætte sit eget præg på de gamle fine bygninger - er Uhre Kro et rigtigt godt bud.

Bestil en uforpligtende fremvisning - kontakt Brande Boligsalg på tel. 60395240!

Forslag til anvendelse

Bed and breakfast

Økonomi

Pris i kr.
1.395.000,-
Pris pr. m² kr.
1.739,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.611,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
14,-

Lokalet

Etage areal
802 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1376 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Garderobe
Tekøkken
Svalegang
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere