SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 48, 8765 Klovborg

Blandet bolig- og erhvervsejendom

1.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001385Type : Andre typer

Blandet bolig- og erhvervsejendom med autoværksted og tankanlæg i drift

Ejendommen består af autoværksted i drift med tilhørende bolig samt tankanlæg mod hovedgaden, der drives af brændstofselskabet Go´On Gruppen A/S på en forpagtningsaftale. Der har været drevet autoværksted fra matriklen siden 1950, og sælger har drevet værkstedet siden 1981.

Autoværkstedet, der består af 2 forbundne haller, ligger bag ved den tidligere butik mod vejen, der idag mest anvendes som lagerplads. Butikken kunne retableres til butiksformål og er iøvrigt i fin vedligeholdelsesmæssig stand. Værkstedshallerne er opdelt med regulært autoværksted med lifte i den ene hal og undervognsbehandlingsanlæg i den anden hal. Hallerne har 3 høje porte. Værkstederne indeholder gode personalefaciliteter med omklædning, bad, toilet samt frokostrum

Boligen, der er på 175 m2 fordelt på 2 etager samt 18 m2 udhus, er løbende vedligeholdt og moderniseret, så det fremstår i god stand og med en god indretning.

Ejendommen omfatter en selvstændig matrikuleret ubebygget grund på 1.076 m2, der ligger bag ved ejendommen. Grunden ligger i kommunens rammeområde 20.B1.1 - boligområde.

Forpagtningsaftalen med Go´On bidrager med en årlig indtægt på ca. 100.000 kr. ekskl. moms.

Klovborg er en by i Midtjylland med 533 indbyggere, beliggende 7 km sydøst for Nørre Snede, 25 km vest for Horsens og 25 km øst for Brande. Til trods for sin mindre størrelse har byen meget at byde på såsom det kendte Klovborg Kino, der indeholder 3 sale, hvoraf den ene sal også har teaterscene, forsamlingshus, fodboldstadion, friskole, kommunal børnehave samt købmandsforretning. Der er gode busforbindelser til de omkringliggende større byer.

Forslag til anvendelse

Købmandsforretning

Økonomi

Pris i kr.
1.995.000,-
Pris pr. m² kr.
2.389,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.590,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
47,-

Lokalet

Etage areal
835 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2923 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Hall
Port

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere