SENEST SET
FAVORITTER

Vester Isen Vej 2, 7430 Ikast

Velholdt produktionsejendom med beboelse

3.095.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53554240Type : Andre typer

Naturskøn beliggenhed

Parcelhuset fra 1976, på 148 m², er opført i røde mursten og med rødt eternittag. Desuden er der en udestue, som ikke er registreret i BBR. Carport/garagen er på 48 m², hvoraf ca. 20 m² er anneks med værelse, sauna og bad.

I den tidligere beboelse fra 1946, på ca. 260 m², er i dag indrettet kontorer, kantine, tekøkken, toilet samt et åbent rum til værksted, maskiner m.v., som er sammenhængende med den ene produktionsbygning.

Produktionsbygningerne, som har været anvendt til strikkeri, er på ca. 1.233 m² og består af 2 bygninger på 600 m² og 633 m², som er opført i 1987 og 1991. Bygninger opført i betonelementer og gasbeton med sadeltag i sort eternit. Desuden er der i 1996 opført en koldhal på 163 m², som ligger lidt adskilt fra de øvrige bygninger. Til de 2 produktionsbygninger er der et rum til varemodtagelse med port.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår i pæn stand og der er udskiftet til LED-lys i det meste af kontorerne og produktionslokalerne.

Bygningerne er beliggende omkring en flot sø, som fungerer som reservoir for overfladevand i området. Der er lavet en aftalt med Ikast-Brande Kommune om afløb til den nærliggende å. Tilkørsel til ejendommene sker fra fælles grusvej fra Vester Isen Vej, som også anvendes af den nærliggende skole og de øvrige beboere i området. Det er dog muligt at køre ud til hovedgaden fra en lille fællesvej fra beboelsen.

Ejendommene opvarmes med naturgas, med separat afregningsmåler til beboelsen og 2 afregningsmålere til henholdsvis kontorer og den ene produktionsbygning og til den nyeste produktionsbygning. Der er 3 afregningsmålere til el, og det er muligt at få adskilt måling af vandforbruget til de 3 bygningsenheder.

Det samlede grundareal er på ca. 13.400 m².

Økonomi

Pris i kr.
3.095.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.145,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
13,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1804 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
13403 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kantine
Tekøkken
Sadeltag
Sauna
Port
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK