SENEST SET
FAVORITTER

Kragelundvej 1, 7442 Engesvang

Muligheder for både privat og erhverv

1.895.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86400524Type : Andre typer

Med en grund på 5200 m2, en bolig på 175 m2 og godt 200 m2 isoleret udstillingslokale/kontor er her et væld af muligheder.

Med en grund på 5200 m2, en bolig på 175 m2 og godt 200 m2 isoleret udstillingslokale/kontor er her et væld af muligheder. Erhvervslokalet har været anvendt til flere forskellige formål og der er gode parkeringsforhold. Ønsker man ikke at have erhverv på ejedommen kan lokalet også bruges til mange private formål så som gildesal, billardrum, legerum osv. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser.

I dag er ejendommen i privatafdelingen indrettet med entré, hall, 2 store stuer, stort køkken/alrum, 2 badeværelse, værelse samt soveværelse med walk-in-closet. Erhvervsdelen er indrettet med stort, lyst udstillingslokale, to kontorer, toilet og bryggers/thekøkken.

Her til kommer indbygget garage der anvendes til fyrrum, hyggelig overdækket terrasse samt stort udhus med dobbelt carport.

Den store grund er flot anlagt med en charmerende og hyggelig privatafdeling, der ligger dels afskærmet fra vejen, men også fra parkeringsmulighederne ved udstillingslokalet.

Ejendommen ligger lige udenfor Engesvang by, der udover en spændende natur, også byder på et aktivt lokalsamfund med skole, indkøb, sportsfaciliteter m.v. Også de trafikale muligheder er i top med tog til Silkeborg, Århus og Herning. Motorvejen ligger 10 min kørsel væk og denne er snart fuldt forbundet til det øvrige motorvejsnet når den sidste strækning gennem Silkeborg står færdig senest i slutningen af 2016.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
1.895.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
377 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5200 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Hall
Parkeringsforhold
Terrasse
Thekøkken
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere