SENEST SET
FAVORITTER

Nr Bjertvej 21, 7830 Vinderup

Lager og produktionsejendom

7.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 75100420Type : Lager & Produktion

Højloftet lager/produktion eller logistikejendom

- Velegnet som flot og præsentabel domicilejendom
- Mulighed for nem og logisk opdeling i 2 lejemål
- Centralt beliggende i Vestjylland med kun 13 km. til motorvej
- Over 3.300 m² produktionshaller med op til 7 m loftshøjde
- 3 læsseramper centralt placeret i ejendommen

Her udbydes denne spændende og velindrettede lager/produktionsejendom på i alt 3.931 m² til salg. Ejendommen ligger i driftigt industriområde i Vinderup, hvor der er gode tilkørselsforhold og mulighed for udvidelse på nabogrunden.

Fra man træder ind af hovedindgangen i det lyse og præsentable indgangsparti fornemmer man kvaliteten af ejendommen. Selve administrationsgangen indeholder tre rummelige kontorer, arkiv, toilet, stort præsentabelt mødelokale med fleksibel foldedør og direkte adgang til kantine, samt personalerum med omklædning, bad, og toiletter til herrer og damer.

De i alt 7 produktionshaller byder på over 3.300 m², som med en loftshøjde på op til 7,2 m. er særdeles velindrettede og velholdte. Der er centralt beliggende varemodtagelse med 2 læsseramper og el-porte til flere haller. Da ejendommen har været domicil for større trykkerivirksomhed er alt underlag i produktionshaller særdeles kraftigt dimensioneret, så det kan modstå trykket fra meget tunge maskiner.

For en eventuel investor vil ejendommen være velegnet til at dele op i to lejemål, da der er separat el- og varmeforsyning til den oprindelige bygning fra 1995 (2.176 m²), og ligeså til tilbygningen med de højloftede haller på 1.595 m², som blev opført i 2004. Der vil være mulighed for adgang til læsseramper fra begge lejemål.

Ejendommen ligger i udbygget og aktivt industrikvarter i Vinderup, som ligger nordligt, men centralt i Vestjylland med kun 13 km. til Holstebro-motorvejen. Fra Vinderup er der kun 12 km. til Struer, 18 km. til Holstebro, 24 km. til Skive, 45 km. til Viborg, og 51 km. til Herning.

Byen ligger i Region Midtjylland og hører til Holstebro Kommune. Vinderup er stationsby på jernbanestrækningen mellem Struer og Viborg.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom
Logistikejendom
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
7.995.000,-
Pris pr. m² kr.
2.005,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
3988 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14013 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Omklædning
Toilet
Hall
Kantine
Mødelokale
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere