SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 14, 7500 Holstebro

UDBUD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 23983Type : Kontor

Meget flot bygning i centrum

Holstebro Kommune sælger ejendommen Danmarksgade 14, Holstebro, der senest har været anvendt som lægeklinik m.m.

Her er tale om en flot rødstensejendom med eternittag og termovinduer opført i 1900 og om-/tilbygget i 2006.

Grunden er på i alt 374 m² og befæstet med fliser.

Ejendommen er i dag indrettet med adskillige lokaler i forskellige størrelser, adskillige toiletter samt te-køkkken og kantine m.m.

Tagetagen er indrettet som et stort møde- / kontorlokale med te-køkken og toiletter.

Der er god loftshøjde og et rigtig godt lysindfald.

Beliggende i centrum og få meter fra Holstebro´s gågade.

Her er massevis af anvendelsesmuligheder. Der gøres opmærksom på, at kommunen skal godkende ændret anvendelse af ejendommen.

Notat i forbindelse med udbud af kommunale ejendomme:

Forinden afgivelse af tilbud erklærer man som tilbudsgiver at have gennemgået og godkendt nedenstående betingelser, i øvrigt sammen med alt andet udbudsmateriale vedrørende ejendommen.
Udbuddet sker i overensstemmelse med reglerne i indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentlig udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Tilbudsgiver er bekendt med og accepterer, at der kan forekomme afvigelser fra det, der er anført i BBR-meddelelse og de faktiske forhold. Bygningerne er ikke opmålt i forbindelse med salg af ejendommen.

Handelen er ikke omfattet af "Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom".

Ansvarsfraskrivelse:
Alt overtages som det er og forefindes og af køber beset. Køber er bekendt med, at sælger er en kommune, og sælger derfor har begrænset kendskab til ejendommen. Køber er derfor indforstået med, at sælger er uden ansvar for mangler af enhver art, bortset fra adkomstmangler. Køber kan således ikke gøre misligholdelsesbeføjelser gældende i anledning af faktiske mangler ved det solgte, det være sig i form af ophævelse af handlen, krav om erstatning eller forholdsmæssigt afslag i den kontante købesum. Mangler der påvises efter kommunens accept er derfor sælger uvedkommende. Parterne er enige om, at tilbuddet er afstemt efter ovennævnte. Køber opfordres derfor til at undersøge ejendommen grundigt, evt. med egen bygningssagkyndig.

Ejendommen udbydes med indikeret pris.

Omkostningsfordeling: Køber betaler den fulde tinglysningsafgift og sørger for og afholder udgiften til at skødet registreres / tinglyses via egen advokat.

Tilbuddet skal afleveres til Nordicals Vestjylland, Helgolandsgade 13, 7500 Holstebro, i lukket kuvert på tilbudsblanket, som kan rekvireres hos Nordicals - senest fredag den 27. august 2021 kl. 12.00.

Tilbud der ikke modtages i lukket kuvert, f.eks. på mail, vil IKKE komme i betragtning. Tilbuddene vil efter budfristens udløb straks blive overgivet kommunen.
Holstebro Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud, evt. forkaste dem alle. Tilbudsgiver kan forvente svar ved udgangen af september 2021.
Ejendommen overtages af køber d. 01.10.2021.

Fremvisning af ejendommen kan aftales med Nordicals Vestjylland på telefon 9740 4200 - eller erhvervsmægler og valuar Lars Taulbjerg, 24247160.

Indtil tilbuddet er accepteret af Holstebro Kommune, er den at betragte som et tilbud til sælger, og sælger er ikke forpligtet til at acceptere tilbuddet. Udførligt udbudsmateriale, inkl. tilbudsblanket, kan ligeledes rekvireres hos Nordicals Vestjylland, evt. på mail 7500@nordicals.dk.

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
6.562,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.846,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
15,-

Lokalet

Etage areal
381 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
379 m²

Faciliteter

Kantine
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere