SENEST SET
FAVORITTER

Hvamvej 23, 7500 Holstebro

Bolig-/erhvervsejd. i naturskønt område.

1.085.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900231Type : Andre typer

I det hyggelige og driftige lokalsamfund ”Borbjerg – Hvam” ligger denne helt igennem spændende ejendom med mange muligheder.

I det hyggelige og driftige lokalsamfund ”Borbjerg – Hvam” ligger der i Hvam Mejeriby denne helt igennem spændende ejendom med mange muligheder. Her er mulighed for selv at drive erhverv, udlejning og meget mere. Ejendommens slagteri er godkendt til opskæring, produktion samt at modtage vildt fra skoven til pelsning og partering; dette er dog blot et udvalg af de mange muligheder for den fremtidige ejer.

Ejendommens erhvervsareal som i dag udgør 280 m2 kan bruges evt. som cateringvirksomhed (nuværende ejer har tidligere drevet catering fra adressen) eller evt. som microbryggeri mm. Ligeledes ligger ejendommen kun 5-6 km. fra motorvejsnettet mod Herning.

Beboelsesafdelingen på 240 m2, som er bygget sammen med erhvervsdelen men dog stadig adskilt, indeholder: Hall med trappe til 1. sal, gæstetoilet, stort køkken/alrum og stue med et godt lysindfald, baggang med trappe til kælderen samt 1. sal ligesom der fra baggangen er adgang til erhvervsdelen. 1. sal indeholder: 5 værelser, stort badeværelse med bruseniche og badekar, gæstetoilet. Herudover er der en stor stue.

Den ene del af 1. salen har tidligere været udlejet, hvorfor der i dag stadig er køkken på 1. sal også. Kælderen, som er i en god stand, indeholder: 4 gode og store disponible rum.

Erhvervsdelen har indkørsel fra Rydevej, hvor man kommer om til en stor forplads med 3 åbne overdækninger til af/pålæsning, hvorfra der er adgang til erhvervsdelen fra flere indgange via lager eller via grovkøkken. Fra grovkøkkenet videre til industrikøkkenet og herfra videre til en ”mellemgang” der består af en meget bred gang med klinkegulv og fliser på væggene som forbinder samtlige lokaler. Herudover er der et kølerum, tidligere slagterbutik, som i dag anvendes af sælger til hobby. Herudover er der selve slagteriet stadig med glideskinner til transport af pelsede dyr til kølerum, samt udgang til en overdækning der fører over i den tidlige stald til levende dyr.

Dette er blot hvad ejendommen har været brugt til. Så om det er til et mosteri, bryggeri, catering, pladskrævende hobby eller et andet håndværk mv. så kontakt os og vi viser gerne frem og fortæller om mulighederne i denne spændende ejendom.

Forslag til anvendelse

Slagterbutik

Økonomi

Pris i kr.
1.085.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.201,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
75,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
627 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1286 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Hall
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK