SENEST SET
FAVORITTER

Hvamvej 23, 7500 Holstebro

Kombineret erhverv og bolig

1.395.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 29 60 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: E193Type : Andre typer

Erhvervsejendom/butik med tilhørende boliger

Mange muligheder i denne kombineret bolig og erhvervsejendom beliggende i område 7500 Holstebro/Hvam i pragtfuld natur tæt ved Borbjerg Mølle og kun 5 km til den nye Holstebro motorvej. Der er fortsat tilladelse til håndtering af fødevarer.

Tidligere slagteri og slagterforretning/butik samt en stor privat boligdel, hvor der er mulighed for at opdele privatafdelingen til 2 selvstændige lejligheder. Der foreligger ingen lejekontrakter, der er således fremadrettet mange muligheder med denne ejendom, som f.eks. kunne være Dinér Transportable. Der er mange parkeringsmuligheder til ejendommen. Derudover er mulighed for at tilkøbe en tilstødende grund på ca. 843 m2.

Privatdelen som er på ca. 216 m2 består af entré, toilet, køkken/alrum, stue med udgang til overdækket terrasse, samt nem og velholdt have. Hall/entré med trappe til 1. salen, som indeholder stort badeværelse, 2 fine soveværelser, begge med udgang til stor altan, samt et walkin-closet. Derudover er der fra stueplan en separat indgang til den del af 1. salen som med fordel kan opdeles til en selvstændig lejlighed. Her er eget køkken, stort værelse, som tidligere har været opdelt i 2 vær., eget bad og toilet, samt stor opholdsstue, også med udgang til stor altan.

I den ca. 280 m2 m2 erhvervsdel er der autorisation fra Miljøstyrelsen til at håndtere fødevarer. Udover slagteri ville det derfor kunne benyttes til Dinér Transportable.

Fra erhvervsdelen er der adgang til en ca. 58m2 stor kælder med bad/toilet, omklædningsrum samt frokoststue.

I Borbjerg/Hvam er der mange muligheder for at dyrke motion i Kultur-og fritidshuset, Borbjerg skole ligger indenfor cykelafstand. Der findes et stort Spar supermarked indenfor få kilometers afstand. Vi henviser i øvrigt til Borbjerg/Hvam`s hjemmeside for de mange aktiviteter området byder på. www.borbjerg-hvam.dk

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom
Diner
Skole
Mølle
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
1.395.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.019,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
24,-

Lokalet

Etage areal
627 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1286 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Toilet
Hall
Kælder
Omklædningsrum
Opholdsstue
Parkeringsmulighed
Terrasse
Køkken
Bad
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere