SENEST SET
FAVORITTER

Nybodalen 4, 7500 Holstebro

Spændende bolig med erhvervsbygning

2.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 97 40 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 22522Type : Andre typer

 

Blandet bolig- og erhvervsejendom i udkanten af Holstebro.

Til denne ejendom hører en virkelig skønt beliggende beboelse, der er opført i 1980 i rødbrune sten og med cementtagsten. Boligen er på ialt 188 m² med 184 m² særdeles velfungerende kælder.

BOLIGEN:
Boligen er indrettet med bryggers, 2 gode store værelser, køkken, der er i åben forbindelse med stor og lys spise- og opholdsstue. Herfra er der udgang til integreret udestue. Rigtig flot badeværelse med store ovenlysvinduer og walk-in, og herfra adgang til soveværelse med skabsvæg.

Kælderen er indrettet med 2 værelser (p.t. ikke godkendt til beboelse), stort opholdsrum (velegnet til såvel stue, multirum, gildesal m.v.), depotumrum, køkken samt badeværelse. Kælderen vil være super anvendelig til et mindre erhverv, fx. liberalt erhverv, klinik, frisør eller andet.

Fra kælderen er der udgang til carport. Beboelsen, der har Genvex, fremstår generelt velholdt og meget lys pga. store vinduer, der sikrer et fantastisk lysindfald. Bygningen har en terrasse mod syd og vest, med skønneste udsigt mod skoven. Beboelsen grænser op til Nybohøje Plantage, hvor der er den skønneste fred og ro, og dagligt ses en masse af skovens dyr.

ERHVERV:
Som en del af ejendommen er et velfungerende værksted for undervognsbehandling. Bygningen hertil er 491 m² og værkstedsdelen er opført i 1980 i stålplader med stålpladetag (tag fra 2017) og har ialt 2 porte. Hertil administrationsbygning opført i 1982 i mursten og med stålpladetag (oplagt i 2016) og er indrettet med reception, kundetoilet, kantine, mindre klargøringsværksted (med 1 port) samt mandskabsrum. Bygningen opvarmes med naturgas og el (i administrationen). Erhvervsdelen er udlejet for p.t. kr. 152.388 årligt (2018).

Der er god udenomsplads omkring erhvervsbygningen til såvel kundeparkring samt opbevaring m.v. Pladsen er udlagt med grusbelægning.

Bygningerne fungerer i dag 100% hver for sig, og man vil derfor have mulighed for at benytte den rigtig fine beboelse og drage fordel af lejeindtægten på erhvervsdelen.

Ejendommen er beliggende på 5.994 m² stor grund. Ved erhvervsdelen er grunden omkring udlagt i grus, og ved boligdelen er den omkringliggende grund primært udlagt i græs.

Ejendommen kan evt. købes med igangværende virksomhed.

Forslag til anvendelse

Bolig
Klinik
Liberalt erhverv
Værksted
Frisør
+Mere

Økonomi

Pris i kr.
2.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.262,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
133,-

Lokalet

Etage areal
679 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5994 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kantine
Kundetoilet
Kælder
Opholdsrum
Reception
Terrasse
Udsigt
Port
Kantine
Køkken
Reception
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere