SENEST SET
FAVORITTER

Birk Centerpark 28, 7400 Herning

Unik ejendom

12.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53551610Type : Kontor

med mange anvendelsesmuligheder

Birk Centerpark 28
Det hører til sjældenhederne, at nyere privathospitaler kommer på markedet, men det er ikke desto mindre tilfældet med det tidligere Aleris-Hamlet-hospital i Birk. Til en pris, der på ingen måde afspejler hverken bygning eller beliggenhed.

Hospitalet blev bygget i 2010, og det blev anlagt med henblik på at tilbyde kirurgi og scanninger som supplement til de offentlige tilbud. Tiderne, strategien og afregningen ændrede sig dog hen ad vejen, og det blev mere rentabelt for kæden af privathospitaler at samle driften i Østjylland.

Derfor har vi nu fornøjelsen af at tilbyde 1.459 m2 privathospital fra allerøverste hylde. Her er nemlig ikke sparet på noget, når det kommer til materialevalg, design og tekniske løsninger. Her får du operationsstuer og skyllerum, seks stuer med bad og toilet, undersøgelsesrum, kontorer og storrumskontor, køkken, opholdsrum, hall og et utal af depotrum. Det hele i en stand, der er mere end præsentabel.
Hospitalet er pænt og lyst ? inde som ude, og gulvene er skiftevist af marmor og massive træplanker ? hvor hygiejnen tillader det. Her er store energiruder i samtlige rum, og det er tydeligt, at bygherre har gjort sig umage. Bygningen er dog gennemsyret af sit oprindelige formål som hospital ? i den forstand, at indretning og udsugning er gearet til patienter.

Bygningen ligger smukt med udsigt til sø og landskab, og en god del af grundens i alt 2.359 m2 er udlagt til parkeringsplads.

Området
Birk - Den Hvide By er kendt vidt og bredt for sine stærke kulturrødder. Her finder du VIA Design ? som TEKO hedder i dag, HEART, Cronhammars Elia-værk, Utzon-huset, skulpturerne og meget andet. Her er dog også et levende erhvervsliv med mediehuse, kontorfællesskaber og hovedsæder. Efter mørkets frembrud er Birk hjemsted for et væld af studerende, der bor på byens hvide kollegier.
Fælles for dette kludetæppe af kultur, uddannelser og mangfoldige virksomheder er den stringente arkitektur, der binder Birk sammen. Her hersker hvide bygninger og sorte tage, sirlige anlæg og vild natur ? og ikke mindst et virvar af kunst og skulpturer.

I Birk får du også gode adgangsforhold. Bydelen ligger ud til ? og har stor synlighed fra ? Herningmotorvejen, ligesom der er både bus- og togforbindelser til døren.

Forslag til anvendelse

Kontorfællesskab
Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
12.000.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.609,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
52,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1459 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2359 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Hall
Opholdsrum
Parkeringsplads
Storrumskontor
+Mere

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK