SENEST SET
FAVORITTER

Fonnesbechsgade 19A, 7400 Herning

Overtag en del af Hernings gastronomiske historie!

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53609270Type : Hotel & Restaurant

Hernings ældste restaurant med stor fast kundekreds

OVERTAG EN DEL AF HERNINGS GASTRONOMISKE HISTORIE!
Nu har du muligheden for at overtage en del af Hernings gastronomiske historie, i form af "Charolais-kroen", der siden 1977 har været en fast bestanddel af Hernings restaurationsliv og forsynet byen med gode madoplevelser i årtier.

"Charolais-kroen" er et kendt brand og samtidig velbesøgt restaurant, der i både Herning og lokalområdet, har opnået en stor og fast kundekreds, der gennem mange år har besøgt den gamle "bøf-kirke" på Fonnesbechsgade, som restauranten har været døbt i folkemunde. Kært barn har mange navne, og historien om kirken, der tilbage i 70´erne blev restaurant med sin helt egen rustikke og hyggelige atmosfære krydret med gastronomiske oplevelser, den lever endnu.

Overordnet set åbner det flere muligheder for en kommende køber, der har en unik mulighed for at videreføre kroen og det potentiale, der ligger i den fremtidige drift - og den helt unikke mulighed for at fortsætte historien omkring "Charolais-kroen"...

Det skal endvidere nævnes, at kroen sideløbende er udbudt til leje til en markedsleje på 306.300 kr. + en samlet afståelsessum på 1.500.000 kr. Der henvises her til sagsnr. 42610070 ved Nordicals Midtjylland.

Udarbejdet budget (beregnet med leje på kr. kr. 306.300) viser et resultat på kr. 600.000 før renter og afskrivninger men efter indehaverløn.


Indretning:
Restauranten består af hyggelige 181 m² spise- og restaurationslokaler, der indeholder indgangsparti med garderobe, toiletfaciliteter, restaurant med tilhørende køkken. I tilknytning hertil medfølger 56 m² kælder, der p.t. anvendes til vin- og opbevaringskælder samt 45 m² udnyttet tagetage med omklædningsmulighed med brusefacilitet samt kontor. I sommerhalvåret kan de kulinariske oplevelser nydes på den vestvendte terrasse, der er indrettet med eget spise- og serveringsområde med udgang fra restauranten.


Medfølgende løsøre:
Alt spise- og køkkeninventar i både restaurant og køkken følger med i handlen dog med undtagelse af varelageret. Der henvises hertil købesumsfordelingen i salgsopstillingen.


Område:
Charolais-kroen er beliggende på Fonnesbechsgade, der igennem de seneste år tiltrukket flere små specialbutikker, hvor der lægges vægt på god service og ditto oplevelser. Området omkring ejendommen fremstår velholdt og præsentabelt, og har tidligere gennemgået en større renovering med forskønnelse af nye fortovsfliser m.m. og gaden betegnes i folkemunde, som Hernings Latinerkvarter.

Bygningen er beliggende tæt ved Banegårdspladsen, har Scandic Hotel og Danish Crown som nærmeste naboer og med kort afstand til centrum af byen med indkøbsfaciliteter, gågade, parkeringsfaciliteter samt naturen i Sdr. Anlæg og Knudmosen. Der er herudover kort afstand til Dronningens Boulevard og motorvejsnettet, der forbinder hele Jylland.

Forslag til anvendelse

Hotel
Restaurant

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Pris pr. m² kr.
30.387,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.103,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
117,-

Lokalet

Etage areal
181 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
298 m²

Faciliteter

Garderobe
Indgangsparti
Kælder
Parkeringsfaciliteter
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere