SENEST SET
FAVORITTER

Præstevænget 40, 7400 Herning

Hotel- og kursusejendommen Thorstedlund

6.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3056 XX XX Se nummer
E-mail xx@clausen-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19-004Type : Hotel & Restaurant

Hotel- og Kursusejendommen Thorstedlund i rolige omgivelser

Ejendommen er beliggende i udkanten af Kølkær, der er beliggende syd for Hammerum i Herning Kommune.
Kølkær er en lille by med 565 indbyggere, beliggende ca. 3 kilometer nord for Søbylund i Kølkær Sogn ved jernbanen mellem Herning og Brande. Togene standser ikke i Kølkær der er busbetjent Byen ligger tæt på det store rekreative område Søby Brunkulsleje, med tilhørende museum, der er en stor turistattraktion i området.
Ejendommen har været og anvendes stadig som kursussted, både med dagskurser og internatkurser, samt almindeligt hoteldrift med selskaber og firmaarrangementer.
Alternativt vil ejendommen være velegnet til anden anvendelse, f.eks. bosted og privatbeboelse for en familie der øn-sker godt med plads eller virksomhedsdomicil.
Ejendommen sælges fri for aftaler og lejemål og til købers disposition.
Ejendommen er opført i 1914, 2003 og 2008, jf. BBR.
Ejendommen er bebygget med 4 bygninger der fremstå som en samlet bygning. Ejendommen er grundmuret, opført i år 1914, 2003 og 2008, i teglsten. Taget er udført som saddeltag og tårne beklædt med cementtagsten. Vinduer er udført som trærammer isat termoruder. Der er tale om en meget harmonisk bebyggelse, der i sit ydre udtryk fremstår med hovedbygningen til en herregård.
Ejendommen fremstår indvendigt i en meget velholdt stand. Murværket (pudset) har afskalninger hist og her, men ellers fremstår ejendommen også udvendigt i en almindelig vedligeholdelsesmæssig stand.
Ejendommen er indrettet med privat beboelse på ca. 208 m2 iflg. BBR. Beboelsen er i to etager. Derudover er der 790 m2 erhverv der består af 10 moderne dobbeltværelser i en høj standard med eget bad, toilet og TV. De fleste af værelserne har udgang til terrasser. To af værelserne har ikke eget bad og toilet. De fleste værelser findes i stueetagen, et enkelt ”suiten” findes som tårnværelse. Værelserne fremstår rustikke, hvilket i øvrigt kendetegner hele ejendommen. I stueetagen findes desuden restauranten hvor kursister og gæster spiser. Her er tale om hyggelige og indbydende lokaler. Gangen uden for værelserne er indrettet som afslapningsområde område med gode stole og møbler. På førstesal (tagetagen) er der indrettet kursuslokaler, der hovedsagelig består af to større lokaler, der er forbundet med hinanden. Lokalerne er indrettet, så de er Multi anvendelige og meget fleksible. Derudover findes en masse rum til depoter opbevaring m.m., som er en forudsætning for at drive virksomhed på ejendommen
Hele ejendommen fremstår i et flot og rustikt look med gode materialer som klinker på gulve, vandskurede vægge, cementtagsten, ligesom ejendommen generelt fremstår i en god vedligeholdelsesmæssig tilstand.
Udenomsarealerne er indrettet som aktivitetsområde for kursisterne med græsarealer og et større beplantet område med gå stier. Ejendommen er beliggende i landzone og udenfor grunden er der åbne marker er og landbrug som naboer.
Ejendommen er beliggende i Landzone
Ejendommen er ikke omfattet af Kommuneplan for Herning Kommune.
Forslag til anvendelse

Hotel

Økonomi

Pris i kr.
6.250.000,-
Pris pr. m² kr.
5.682,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.534,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
55,-

Lokalet

Etage areal
1100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
33529 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Toilet
Saddeltag
Teglsten

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere