SENEST SET
FAVORITTER

Kløverparken 6E, 7400 Herning

Byggefelter til etageboliger eller række/kædehuse

6.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 52600150Type : Grunde

Velbeliggende byggegrund

Velbeliggende byggegrund på den gamle "Mejeri-grund" i Snejberg udbydes til salg.
Grundstykket er opdelt i to separate byggefelter, som er underlagt Lokalplan nr. 51.C2.1 Område til center- og boligformål i Snejbjerg, og er under endelig udstykning.
I henhold til den endelige udstykningsplan af 13. januar 2022 / Geopartner Herning er det samlede grundareal på 3.067 m², og med en opdeling i to byggefelter, der indeholder henholdsvis byggefelt E og delvist byggefelt F1.

Med afsæt i gældende Lokalplan, vil den samlede byggeret være på 2.135 m², ved udnyttelse af maksimal bebyggelsesprocent. Fordelingen af de to byggefelter er således:
Delområde 2: (byggefelt E i lokalplanen): 1.260 m²
Delområde 3: (byggefelt F1 i lokalplanen): 875 m²
Det skal fremhæves, at tilslutningsbidraget til kloak- og spildevandsaf-ledning til Herning Vand er betalt af sælger svarende til en samlet byg-gemodningsudgift på ca. 1,0 mio. kr.

Byggegrunden sælges alene som et led i en selskabshandel, hvor køber har mulighed for at overtage sælgers anpartsselskab med tilhørende udskudt skat.Område:
Grunden er placeret i den centrale del af Snejbjerg, og hvor der i nærområdet løbende sker udvikling og nybyggeri. Området er særdeles attraktivt for nybyggeri, specielt henvendt til unge som ældre, og har generelt kort afstand til dagligvarebutikker, skoler, multihal og med kort afstand til Regionshospitalet i Gødstrup.

Snejbjerg-området har omkring 4.000 indbyggere. Der er mange tilbud til alle aldre og interesser. Dagligvarebutikken REMA1000 er nabo til grundstykket, kort afstand til skole, idrætsfaciliteter, foreningsliv og masser af skøn natur. Så Snejbjerg har absolut masser at byde på.

Ca. 3,5 km. fra det centrale Snejbjerg, er det nye supersygehus i Gødstrup åbnet, og er indirekte med til at skabe masser af aktivitet i området omkring Snejbjerg - på både kort og lang sigt. Dette kan bl.a. ses på befolkningstilvæksten, som er inde i en meget positiv periode, og området omkring Snejbjerg forventes, at fortsætte denne positive udvikling og blive den bydel i Herning med højest tilvækst i perioden frem til 2032, hvor estimatet er 6.000 indbyggere.

Området er godt forbundet til resten af landet. Primært går rute 15 mod Herning og Ringkøbing og der er kort vej til Messemotorvejen i Herning, hvorfra man snart er på vej til Vejle, Holstebro, Silkeborg og dernæst Aarhus.

Det skal afslutningsvis nævnes, at Snejbjerg ligger cirka fem kilometer fra Herning centrum, hvor du har alt det, du kan forvente af en større, dansk by- og en hel del mere, for Boxen, MCH og en dybt ambitiøs kulturpolitik betyder nemlig, at der er masser af liv og oplevelser på Den Jyske Hede.

Økonomi

Pris i kr.
6.500.000,-
Pris pr. m² kr.
2.119,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.358,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3067 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere