SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 25, 7400 Herning

Yderst velholdt butiksejerlejlighed

2.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53605770Type : Detailhandel/butik

Butikslokale med lagerkapacitet i kælder

Yderst velholdt butiksejerlejlighed med central beliggenhed ikke langt fra gågaden og med gode parkerings- og adgangsforhold udbydes til salg.

Butiksejerlejligheden er beliggende i stueetagen i den flotte hvidpudsede ejendom, og har store vinduesfacader ud mod Vestergade og fortovsarealet, således der sikres optimal eksponeringsmulighed og udstillingsfaciliteter overfor de forbipasserende.

Butiksejerlejligheden henvender sig til alle former for detailbutik, klinik eller liberale erhverv, hvor man ønsker at være "herre i eget hus" og tæt ved centrum af Herning.

Ejendommen er en del af Ejerforeningen Vestergade 23, og fremstår velholdt og gennemrenoveret udvendigt og indvendigt omkring 2016.

Indretning:
Stort regulært butikslokale med troldtekt lofter, moderne gulvbelægning og i indbydende farver, der sammen med facadevinduerne giver et godt lysindfald i butikken. Den bageste del af lokalet er indrettet med ekspedition samt kontor - med glasvægge og med godt udsyn til butikslokalet.
Herudover er der indrettet personalefacilitet i form af lyst toilet med hvidt badeværelsesmøbel i tilknytning til butikslokalet, hvorfra der også er nedgang til en højloftet, tør kælder - opdelt i 2 rum. Kælderen er særdeles velegnet til lager og meget anvendelig og bedre end en normal kælder.

Området:
Butiksejerlejligheden er beliggende ca. 150 m. fra gågaden i Herning, og i nærområdet ligger Fakta, flere restauranter og Take Away, blomsterbutik og Fitness-center.

Forslag til anvendelse

Take away
Klinik
Blomsterbutik

Økonomi

Pris i kr.
2.800.000,-
Pris pr. m² kr.
10.566,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.612,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
123,-

Lokalet

Etage areal
265 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
785 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkering
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere