SENEST SET
FAVORITTER

Sydgaden 50, 7400 Herning

Snejbjerg Bageri udbydes til salg.

2.400.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900211Type : Detailhandel/butik

Forretningen består af bageriet i lejede lokaler og herudover to attraktive lejeaftaler på bageriudsalg i Snejbjerg og Lind.

Nu udbydes sjælden mulighed for at overtage ejerskabet af den etablerede bagerforretning i Snejbjerg Bageri. Forretningen består af selve bageriet i lejede lokaler i Snejbjerg og herudover to attraktive lejeaftaler på bageriudsalg i henholdsvis Snejbjerg og Lind, hvori der udover bageri også er byernes posthus samt apoteksudsalg for Herning Løve Apotek af både håndkøb og receptpligtig medicin.

Begge lokationer for brødudsalg er veletablerede og unikke. For brødudsalget i Snejbjerg kan nævnes, at butikken er lokaliseret ved trafikeret hovedgade i Snejbjerg, hvor brødudsalget fremstår moderne og centralt placeret i bymidten. Herudover kan nævnes at brødudsalget har været fremsynet med drive-in handel og med løbende udvikling og optimering af forretningen.

Brødudsalget i Lind er placeret centralt i den vækstende forstad til Herning. Byen er i en enorm udvikling, og der bygges løbende nye ejendomme, som er særdeles attraktive for både småbørns- og mere etablerede familier. Bageriet i Lind er eneste bageri i byen.

Historien kort fortalt af ejer….
Snejbjerg Bageri blev bygget i 1969 af bagerparret Erna og Christian Rosenkilde. De drev bageriet frem til 1984, hvorefter de solgte det og gik på pension. Da Rosenkilde byggede Snejbjerg Bageri, var det på det tidspunkt det mest moderne bageri i Danmark. I dag bliver Snejbjerg Bageri drevet af Dorthe og Kurt Damgaard, som overtog bageriet i 2002. For Kurt var det som at komme hjem, da han overtog bageriet efter i mange år at have drevet industribageri. Kurt er nemlig udlært i Snejbjerg Bageri af Christian Rosenkilde. I november 2006 åbnede den nye butik på Snejbjerg Torv, og lige som i butikken i Lind er der hver dag friskbagt brød og lækre kager. Ydermere kan kunderne benytte sig af caféen, hvor der er mulighed for at nyde en kop frisk kaffe og en kage, eller de kan vælge at køre i drive-in, hvis de skal skynde sig videre. Den nybyggede butik på Lind Hovedgade åbnede i november 2014, og resultatet er til glæde og stolthed for bagerparret.

Beliggenhed
Både Snejbjerg og Lind er inde i en sund udvikling og i relation hertil kan nævnes velfungerende skoler, skønne beboelsesområder og mange andre attraktive faciliteter. De to byer er så udmærket selvstændige men fungerer ligeledes som forstad til Herning og giver dermed en dejlig blanding af det pulserende liv i en større og det lokale miljø i en mindre handelsstand. Begge byer har flere grønne områder og velfungerende idrætsfaciliteter, ligesom der er pæne indkøbsmuligheder og let adgang til offentlig transport. I både Lind og Snejbjerg er der også let adgang til det fine motorvejsnet, som naturligt forbinder Midt- og Vestjylland med det øvrige Jylland og de generelle prognoser for området er alt andet lige positive både økonomisk og demografisk.

Forslag til anvendelse

Butik
Bageri
Apotek

Økonomi

Pris i kr.
2.400.000,-
Pris pr. m² kr.
8.451,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
284 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1563 m²

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere