SENEST SET
FAVORITTER

Bredgade 26, 7400 Herning

Kontor eller boligprojekt i gågaden

1.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53622350Type : Andre typer

Spændende projekt med mulighed for ombygning til to boliger

Med primær beliggenhed - midt på gågaden - udbydes nu et spændende projekt, med henblik på etablering af lejligheder på 1. sal.

I dag er 1. salen registret som kontor og med meget begrænset ombygning, vil man kunne få et spænende kontor med en meget central placering på Hernings gågade.

Ejendommen udstykkes i forbindelse med salget til en selvstændig ejerlejlighed, således, at nuværende erhvervsdel, i stueplan, udskilles. Projektet overtages af køber som én ejerlejlighed.

Forslag til ombygningen af 1. sal - til lejligheder, er skitseret af byggerådgiver - her er skitseret to beboelseslejligheder á henholdsvis ca. 115 m² og 120 m².

Der er medio maj 2018 - på baggrund af ovennævnte forslag, skitsering og tegninger - indhentet byggetilladelse samt dispensation til lokalplan hos Herning Kommune, hvilket indikerer og sandsynliggør projektets relevans og mulige gennemførelse.

Disse tilladelser skal rekvireres påny.

Udenomsarealer:
Placeringen er særdeles attraktiv og meget central med kun ca. 50 til Føtex og 300 m. til byens torv. Bygningen har adgang til Bethaniagades P-plads.

Område:
Beliggenheden i den inderste del af midtbyen giver nem adgang til alle byens faciliteter, som omfatter et stort udvalg af butikker, men også dagligvarebutikker, slagter, banker, restauranter og cafeér m.v. - alle i gåafstand. trods beliggenheden i byens centrum, der generelt fremstår velanlagt og velholdt med små torve og beplantninger i form af træer.

P-forhold:
Der medfølger ingen p-pladser.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
1.200.000,-
Pris pr. m² kr.
5.042,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.265,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
127,-

Lokalet

Etage areal
238 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

P-plads
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere