SENEST SET
FAVORITTER

Cypresvej 17A, 7400 Herning

Ejendom for den selvstændige: BOLIG & ERHVERV

3.150.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53616650Type : Lager & Produktion

Velindrettet og regulært butiks- og udstillingsareal på ca. 300 m²

Er du selvstændig eller vil du gerne være det? Så er her muligheden for BOLIG & ERHVERV

I dag har sælger autoværksted og bilsalg lige ved side af sin bolig.

Udstillingen vil kunne benyttes til alle former for salg af køretøjer, både, havemøbler, haveredskaber mv. Udstillingen kan rumme ca. 22 biler.

Udstilling og autoværksted er forbundet via kontor og personalefaciliteter.

Udstillingen ligger ud til den trafikerede vej, Ringkøbingvej, så der er rig mulighed for eksponering af varer. Ringkøbingvej forbinder dagligt de mange pendlere fra Snejbjerg-området med tilkørslen til Dronningens Boulevard.

Området er et etableret erhvervsområde

Herudover er erhvervsbygningen placeret i et område, der i forvejen huser flere bilforhandlere, og dermed et veletableret område indenfor bilbranchen og underleverandører hertil.

Samlet set er ejendommen helt oplagt til den selvstændige mekaniker/bilsælger/håndværker/butiksejer/kunstner, der drømmer om sit eget erhverv og bolig. Den medfølgende privatbolig er på 149 m² som er et godt udgangspunkt for hele familien, og der er i udbudsprisen indregnet muligheden for, at der investeres og moderniseres efter behov, idet parcelhuset fremstår i original stand inde- og ude.

Indretning - Erhverv:
Erhvervslokalerne består af et velindrettet og regulært butiks- og udstillingsareal på ca. 300 m², der p.t. er anvendt som biludstilling. Der sikres stor eksponering via vinduespartierne, der ligger ud til hovedgaden, og der er plads til 22 biler indenfor i udstillingen. Herudover er der yderligere plads til parkering bag bygningen.

Erhvervsdelen er indrettet med et tilhørende salgskontor på ca. 23 m², fordelingsgang mellem butikslokale og værksted, depotrum, toilet samt et ekstra dispositionsrum i tilknytning til værkstedet. Værkstedet er på ca. 200 m² og indrettet 2 stk. lifte, olieudskiller samt indskudt dæk, der p.t. anvendes til dækopbevaring.


Indretning - parcelhus:
Parcelhuset består af en entré med gæstetoilet, fordelingsgang til soveværelse + 3 tilhørende værelser samt badeværelse. Herudover rummet boligen et køkken med separat spiseplads, bryggers samt stor stue med udgang til overdækket terrasse. I tilknytning til boligen er der endvidere en gildesal, der p.t. er indrettet med poolbord mv.

Parcelhuset er omkranset af lukket og overskuelig sydvestvendt have, hvor alle årstider kan nydes - herunder på den flisebelagte overdækkede terrasse. Haven er helt afskærmet fra erhvervsdelen.


Udenomsarealer:
Der er tilkørsel fra Cypresvej via indkørsel til privatboligen samt erhvervsdelen, hvor der bl.a. er parkeringsmuligheder og portadgang til værkstedet via indkørslen. Arealet mod Ringkøbingvej er udlagt i græs, og der hører til ejendommen en pæn, overskuelig og nydelig lukket have, hvor alle årstider kan nydes.


Nærområdet:
Ejendommen er beliggende i et område, der i forvejen er etableret med andre bilforhandlere samt underleverandører til bilbranchen, hvorfor beliggenheden er helt i top. Nærmeste naboer er Bjarne Nielsen A/S, HN Coating A/S og Tonnys Autoservice.

Der er gode tilkørselsforhold til Cypresvej via Mads Eg Damgårds Vej og Dronningens Boulevard.

Mulighed for at leje:
Der kan være mulighed for at leje erhvervsdelen, evt. med en forkøbsret.

Forslag til anvendelse

Mekaniker
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
3.150.000,-
Pris pr. m² kr.
4.688,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.503,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
20,-

Lokalet

Etage areal
672 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2636 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Gæstetoilet
Spiseplads
Parkering
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Lift

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere