SENEST SET
FAVORITTER

Cypresvej 17A, 7400 Herning

Ideel ejendom for den selvstændige mekaniker/bilsælger

3.925.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 53616650Type : Andre typer

Velindrettet og regulært butiks- og udstillingsareal på ca. 300 m²

Ideel ejendom for den selvstændige mekaniker/bilsælger
Går du med planer om at udvide forretningsomfanget, med udvidelsesplaner af bestående værksted eller butikslokale, eller blot drømmen om at blive herre i eget hus og etablere din egen bilhandel med tilhørende værksted?
Hvis Ja, så er her den oplagte mulighed, der ligger lige til højrebenet...

På Cypresvej 17 får du som udgangspunkt den helt optimale eksponeringsmulighed med butikslokaler og vinduesfacade direkte ud mod Ringkøbingvej, som dagligt forbinder de mange daglige pendlere fra Snejbjerg-området med tilkørslen til Dronningens Boulevard.

Herudover er erhvervsbygningen placeret i et område, der i forvejen huser flere bilforhandlere, og dermed et veletableret område indenfor bilbranchen og underleverandører hertil.

Samlet set er ejendommen helt oplagt til den selvstændige mekaniker/bilsælger, der drømmer om sit eget, og med et ønske om at etablere sig i branchen. Tilsvarende er den medfølgende privatbolig på 149 m² et godt udgangspunkt for hele familien, og der er i udbudsprisen indregnet muligheden for, at der er mulighed for at investere og modernisere efter behov, idet parcelhuset fremstår i original stand inde og ude.


Indretning - Erhverv:
Erhvervslokalerne består af et velindrettet og regulært butiks- og udstillingsareal på ca. 300 m², der p.t. er anvendt som biludstilling. Der sikres stor eksponering via vinduespartierne, der ligger ud til hovedgaden, og der er plads til 22 biler indenfor i udstillingen. Herudover er der yderligere plads til parkering bag bygningen.

Erhvervsdelen er indrettet med et tilhørende salgskontor på ca. 23 m², fordelingsgang mellem butikslokale og værksted, depotrum, toilet samt et ekstra dispositionsrum i tilknytning til værkstedet. Værkstedet er på ca. 200 m² og indrettet 2 stk. lifte, olieudskiller samt indskudt dæk, der p.t. anvendes til dækopbevaring.


Indretning - parcelhus:
Parcelhuset består af en entré med gæstetoilet, fordelingsgang til soveværelse + 3 tilhørende værelser samt badeværelse. Herudover rummet boligen et køkken med separat spiseplads, bryggers samt stor stue med udgang til overdækket terrasse. I tilknytning til boligen er der endvidere en gildesal, der p.t. er indrettet med poolbord mv.

I tilknytning til parcelhuset hører en lukket og overskuelig sydvestvendt have, hvor alle årstider kan nydes året rundt - herunder på den flisebelagte overdækkede terrasse.


Udenomsarealer:
Der er tilkørsel fra Cypresvej via grusbelagt indkørsel til privatboligen samt de tilhørende erhvervsareal, hvor der bl.a. er parkeringsmuligheder og portadgang til værkstedet via indkørslen. Arealet mod Ringkøbingvej og cykelstien er udlagt i græs, og der hører til ejendommen en pæn, overskuelig og nydelig lukket have, hvor alle årstider kan nydes.


Nærområdet:
Ejendommen er beliggende i et område, der i forvejen er etableret med andre bilforhandlere samt underleverandører til bilbranchen, hvorfor beliggenheden er helt i top. Nærmeste naboer er Bjarne Nielsen A/S, HN Coating A/S og Tonnys Autoservice.

Der er gode tilkørselsforhold til Cypresvej via Mads Eg Damgårds Vej og Dronningens Boulevard.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler

Økonomi

Pris i kr.
3.925.000,-
Pris pr. m² kr.
5.841,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.503,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
20,-

Lokalet

Etage areal
672 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2636 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Gæstetoilet
Spiseplads
Parkering
Terrasse
Køkken

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere