SENEST SET
FAVORITTER

Albækvej 18, 7400 Herning

Blandet bolig- og erhvervsejendom

3.095.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 53540740Type : Andre typer

Velholdt have med et stort havbassin

Stuehuset, som oprindeligt er bygget i 1877, er løbende ombygget og istandsat. I 1998 er der bygget en dejlig muret havestue på ca. 50 kvm med gulvvarme. Køkken og badeværelse er også af nyere dato. Der er gulvvarme i bryggeres og badeværelse. Boligarealet er i flg. BBR på 144 i et plan, men 1. sal er ombygget med værelser og toilet. Til beboelsen er en stor og velholdt have med et stort havbassin.

Den tidligere staldbygning fra 1927, som er forbundet med stuehuset med et halvtag, er i dag indrettet med værelser, bryggers, toilet med brusebad, aktivitetsrum samt oliefyr til beboelsen. Fra bygningen er også adgang en lukket garage med et lille værksted. Ved siden af bygningen er også et lukket udhus/ garage på 33 kvm.

De øvrige erhvervsbygninger er på ca. 2.310 kvm og består af 3 bygninger, som er opført i perioden fra 1971 til 1990. Det tidligere maskinhus er på 388 kvm har et lille lagerrum og toilet. Bygningen med værksted, kontor, toilet, thekøkken og lager er på 876 kvm. Der porte i begge ende af bygningen med en god frihøjde. Bygningen har saddeltag og bygget med stålspær og loft til kip og har et ældre eternittag, hvor der har været lidt utætheder. Lagerhallen er på 1.046 kvm også skråt tag og stålspær. Der er et nyere eternittag på bygningen. Arealerne omkring erhvervsbygningerne er belagt med enten asfalt, beton eller cementsten.

Ejendommene opvarmes med oliefyr og el. Der er 3 el-installationer (forbrugsmålere) på henholdsvis 25, 63 og 125 ampere.

Det samlede grundareal er ca. 20.000 kvm på to matrikelnumre. I den østlige del af ejendommen er der planet træer, hvor der tidligere har været crossbane og indhegning til heste. I 2009 er der etableret et lille vandhul i dette område, som efterfølgende er blevet registreret som beskyttet natur.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
3.095.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.744,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
8,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2736 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19643 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garage
Toilet
Lagerrum
Saddeltag
Thekøkken
Port
+Mere

Teknik

Gulvvarme
Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK