SENEST SET
FAVORITTER

Kiderisvej 14, 7400 Herning

Liebhaverejendom - mulighed for erhverv

5.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 27 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 72518142Type : Andre typer

Lystejendom/domicil i noget af Hernings smukkeste natur

I noget af Herning og omegns smukkeste natur og få kilometer fra Herning centrum ligger denne skønne og fantastiske ejendom. Her er de helt perfekte omgivelser, hvor der hersker idyl og atmosfære - ejendommen er omkranset af flot skov med mange hyggelige stier, å og mark. Ejendommen, der oprindelig hedder Lysbjerg Gaard, er opført i 1968 og har i perioden 2004-2007 gennemgået en omfattende modernisering og renovering. Ejendommen fremstår således i dag moderne indrettet med kvalitetsmaterialer og mange gode detaljer.

Den atmosfærefyldte bolig er indrettet til den moderne familie og er i 2 plan. Stueplan indeholder dobbeltgarage med fjerntjente porte, disponibelt rum/motionsrum, badeværelse med tilhørende dampbad, bryggers og køkken/alrum, som delvist er i kip. Fra køkken/alrummet er der via spindeltrappen adgang til husets første sal. På første sal findes der, udover en stor, åben stue med view ned over køkken/alrummet, også masterbedroom med egen altan. Herudover 3 værelser samt badeværelse. Det samlede boligareal udgør 489 m² inkl. dobbelt garage.

Erhvervsdelen er på 1.758 m² og består af 1206 m² lagerlokaler, der er opvarmet, samt en rå, uopvarmet lagerhal. Erhvervsdelen fremstår med flot lakerede betongulve og trægulve, og er velforsynet med toiletter og kantineforhold. Der er desuden læsserampe og gode portforhold. Den 552 m² store administrationsdel er yderst præsentabel og er stilsomt indrettet med bl.a. loft i kip, ovenlys, masseovn og fritlagt hanebånd. Der er på første sal over lagerbygningen indrettet 6 værelser med adgang til badeværelser, som kan benyttes til overnattende gæster. Særdeles velegnet, hvis man ønsker et kreativt miljø i naturskønne omgivelser.

Ejendommens jordtilliggende er på ca. 4,3 ha fordelt på dejlig have med høje træer, gode parkerings- og adgangsforhold til erhvervsdelen og ca. 4 ha mark, der er bortforpagtet.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Pris i kr.
5.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.819,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
11,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2147 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
42985 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Betongulv
Hanebånd
Garage
Gård
Kantineforhold
Motionsrum
Parkering
Toiletter
Trægulve
Port
Køkken
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK