Kiderisvej 14, 7400 Herning

Liebhaverejendom med mulighed for erhverv

6.900.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 96 27 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 72518142Type : Andre typer

Lystejendom/domicil i et af Hernings smukkeste natur

I et af Herning og omegns smukkeste natur og kun få kilometer fra Herning centrum ligger dennne skønne og fantastiske ejendom. Her er de helt perfekte omgivelser hvor der hersker idyl og atmosfære - ejendommen er omkranset af flot skov med mange hyggelige stier, å og mark. Ejendommen der oprindelig hedder Lysbjerg Gaard, er opført i 1968 og har i perioden 2004-2007 gennemgået en omfattende modernisering og renovering. Ejendommen fremstår således idag moderne indrettet med kvalitetsmaterialer og mange gode detaljer.

Den atmosfærefyldte bolig er indrettet til den moderne familie og er indrettet i 2 plan. Stueplan indeholder dobbelt fjernbetjent garage, disponibelt rum/motionsrum, badeværelse med tilhørende dampbad, bryggers og køkken/alrum, som delvist er i kip. Fra køkken/alrummet er der via spindeltrappen adgang til husets første sal. På første sal findes der udover en stor åben stue med view ned over køkken/alrummet, masterbedroom med egenaltan desuden 3 værelser samt badeværelse. Det samlede boligareal udgør 489 m² inkl. dobbelt garage.

Erhvervsdelen er på 1.758 m² og består af 1206 m² lagerlokaler som er opvarmet samt en rå uopvarmet lagerhal. Erhvervsdelen fremstår med flot lakerede betongulve og trægulve er velforsynet med toiletter og kantineforhold. Der er desuden læsserampe og gode portforhold. Den 552 m² store administrationsdel er yderst præsentabel og er stilsomt indrettet med bla. loft i kip, ovenlys, masseovn og fritlagte hanebånd. Der er på første sal over lagerbygningen indrettet 6 værelser med adgang til badeværelser, som kan benyttes til overnattende gæster. Særdeles velegnet, hvis man ønsker et kreativt miljø i naturskønne omgivelser.

Ejendommen jordtilligende er på ca. 4,3 ha. fordelt på dejlig have med høje træet, gode parkerings og adgangsforhold til erhvervsdelen og ca 4 hektar til mark, som bortforpagtet.

Forslag til anvendelse

Domicil
Bolig

Økonomi

Pris i kr.
6.900.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.819,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
11,-

Lokalet

Etage areal
2147 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
42985 m²

Faciliteter

Køkken
Badeværelse
Betongulv
Hanebånd
Garage
Gård
Kantineforhold
Motionsrum
Parkering
Toiletter
Trægulve
Køkken
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere