SENEST SET
FAVORITTER

Enggårdvej 9, 7400 Herning

Kombineret bolig- og erhvervsejendom i høj kvalitet

4.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 30 56 XX XX Se nummer
E-mail xx@clausen-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 17-064Type : Andre typer

Ønsker du at kombinere job og bolig er her en enestående mulighed.

Ejendommen består af en overvejende boligdel opført i tegl og med tegltag, samt en erhvervsdel bestående af en regulær opvarmet lagerhal med 1. sal på 131 kvm., samt et indskudt dæk på 58 m2. Hallen er opført i beklædte betonelementer og med et saddeltag i eternit.
Bygningerne fremtræder overalt i en meget vel vedligeholdt stand. Alt er præget orden og ansvarlighed.

Erhvervsdelen (Hallen):
Hallen, der har et samlet erhvervsareal på 666 kvm., hvoraf 535 kvm. er i grundplan, har en benhøjde på 4,00 m, og en kiphøjde på 7,50 m. I den nordlige ende af hallen er der et indskudt dæk, med en frihøjde under dækket på 2,50 m. Dækket anvendes p.t. som fitness rum. Lofterne i hallen er udført i Troldtekt, der efterfølgende er malet. I den sydlige del af hallen er der indrettet kontorer og administration. I den sydlige ende af hallen er der indrettet 2 showrooms, kontor og køkken, på tilsammen 131 m2. Alt sammen fremtræder i en god og stilfuld udførelse og vedligeholdelse. I den nordlige ende af hallen, er der et indskudt dæk på ca. 58 m2, som ikke fremgår af BBR.

Boligen (Villaen):

Boligdelen på 166 m2, består af 3 stuer, opholdsstue, pejsestue og spisestue. Køkken/alrum, 4 værelser, soveværelse, samt 3 badeværelser. De indvendige materialer består af trælofter, blanke mure og vandskurede vægge, klinke-, tæppe- og trægulve. Garage med vaskerum. Inden for de seneste 8 år er samtlige vinduer og yderdøre i villaen udskiftet til træ/aluminium. Villaen fremstår såvel ude som inde, i en meget god vedligeholdelsesmæssig tilstand. I villaen er der et samlet erhvervsareal på 230 m2. der består af showroom m.m.

Carporten:
Carporten er på 21 m2. De resterende 83m2 anvendes som garage og vaskerum m.m., som en del af boligen ud over de 166 kvm. ovenfor.

Udenomsarealerne er indrettet som tilkørsel med perlegrus. Desuden der er syd og omkring boligen anlagt en flot have, der bærer præg af, at tingene skal være i orden.

Samlet erhverv: 896 kvm.
Samlet bolig: 270 kvm.


Forslag til anvendelse

Showroom
Bolig

Økonomi

Pris i kr.
4.750.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1166 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3877 m²

Faciliteter

Frihøjde
Garage
Opholdsstue
Saddeltag
Tegltag
Trægulve
Tæppe
Vaskerum
Køkken
Fitness
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere