SENEST SET
FAVORITTER

Præstegårdsvej 6, 4760 Vordingborg

God erhvervsejendom i Vordingborg!

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301420Type : Lager & Produktion

Velbeliggende forretningsejendom beliggende på Præstegårdsvej 6 i Vordingborg - mange anvendelsesmuligheder

Ejendommen indeholder bl.a. 2 flotte større salgs/showroom med store vinduespartier fra gulv til loft og med flotte klinkegulve. Ejendommen indeholder desuden gode administrationsarealer med glasvægge, pænt køkken/toilet, mindre omklædning/bad samt reservedelslager og personalerum og frokoststue. Endvidere opdateret og opvarmet større værkstedsdel i flere separate afdelinger med mange gode porte (7 stk. i alt), lifte (5 stk. i alt), udsugning, vaskeplads, kompressorrum mv.

På grunden er der mulighed for udendørs udstilling/opbevaring af biler, og der er god vendeplads ved siden af ejendommen. Ejendommens grundareal er delvist indhegnet. Facaden/klimaskærmen fremstår i træ/glas/stålprofil og tagbelægningen er eternittage. Vinduerne er termoruder. Ejendommen er oprindeligt opført i 1977 og siden til- og ombygget i 1992, 1999 samt 2010. Ejendommen har i flere år været anvendt til bilhus, værksted mv., men vil sagtens kunne anvendes til andre salgsmæssige formål med plads til showroom, oplag og værksteder.

Lokalplanen udtaler bl.a. følgende om anvendelsesmulighederne for området:
Erhvervsområde til lager-, værksteds-, service- , og engrosvirksomhed samt tekniske anlæg til kollektivvarmeforsyning, større pladskrævende udvalgsvarebutikker/facadesalgsvirksomheder som for eksempel forhandler biler, tømmer, byggematerialer, planter og havebrugsvarer samt møbler. Der må max. bebygges med 40% i området.

Ejendommen er pt. en del af matrikel 106ak, Vordingborg Markjorder, hvor der ligeledes er placeret en koldhal bagved ejendommen. Denne sørger sælger for udmatrikulering af ved salg.

Ejendommen er beliggende i Vordingborgs erhvervsområde som ligger i den nordlige del af byen. Erhvervsområdet består af mange forskellige former for erhvervsdrivende. Disse er indenfor mange former for håndværksvirksomheder, men i området er også forskellige bilforhandlere, bilsynshal, dækforhandler, dyrlæge, trælasthandel samt Harald Nyborg, T. Hansen, JYSK m.fl.

Fra ejendommen er der nemme adgangsforhold, også med større og tung transport – samtidig er ejendommen beliggende i området nærmest jernbanen, så der er gode muligheder for at købere kan erhverve denne med henblik på erhverv der er mere ”støjende” end ved forretningskvarteret. Området summer af aktivitet lige pt. da det store anlægs arbejde med Storstrømsbroen pt. pågår i området. Der er ca. 10 min kørsel til motorvejen, og ca. 25 min kørsel til Næstved og ca. 35 min. kørsel til Nykøbing Falster.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
2.805,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1604 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4574 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Port
Køkken
Lager

Teknik

Lift
Udsugning

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere