SENEST SET
FAVORITTER

Ny Esbjergvej 16, 4720 Præstø

Centralt beliggende i Præstø

4.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10521056Type : Lager & Produktion

Værksted/lager med god synlighed

Sjældent udbudt brugerejendom til lager/værksted centralt og godt beliggende i Præstø.

Ejendommen er indrettet med et større lager/værksted med adgang via 2 store porte i hhv. gavlen og på bagsiden. Herudover er der kontorafdeling, omklædning og badeforhold. Eternittaget på den murede del af ejendommen er fra 2013. I ejendommens front mod Ny Esbjergvej, er der indrettet og istandsat lokaler til et fitnesscenter. Centeret har egen og separat indgang, og vil derfor ikke have indflydelse på ejendommens øvrige brug. Lejer betaler kr. 160.000 i årlig leje, og afholder dermed mere end alle faste omkostninger på ejendommen, så kommende ejer kan bo omkostningsfrit.

Værkstedet/lageret er indrettet med rør til trykluftsystem, som er klar til brug for kommende ejer. Der er desuden punktudsugning, olieudskiller, vaskeplads og 600 ampere, hvilket for den rette ejer er yderst værdifuldt. Bag ejendommen er et stort befæstet areal til brug for oplagsplads, navigering for lastbiler eller andet.

Nærmeste nabo til bygningen er bl.a. Rema1000, Xl-Byg og et større areal, hvor de er i gang med at opføre boliger. Med kun 200 meter til byens handelsgade er ejendommen centralt beliggende, trods dette er der kun 300 meter til Næstvedvej, som med kun 25 min. kørsel fører dig til Næstved.

Anvendelsesmulighederne for ejendommen spænder bredt, og vil være oplagt til de fleste håndværks- eller værkstedsvirksomheder, og med den nuværende lejer er der mulighed for at erhverve ejendommen uden de store månedlige omkostninger.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Pris i kr.
4.700.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
160.000,-
Pris pr. m² kr.
3.481,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
119,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.157,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
33,-

Lokalet

Etage areal
1350 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5094 m²

Faciliteter

Omklædning
Port
Lager

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere