SENEST SET
FAVORITTER

Næstvedvej 40, 4720 Præstø

Bårse Bageri og bolig sælges

3.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11522221Type : Andre typer

 

Siden år 2001 har Bårse Bageri været drevet af de nuværende ejere i ejendommen på Næstvedvej 40, Bårse. Ejerne ønsker nu at sælge det veldrevne bageri med bagerudsalg samt bolig med baggrund i deres alder.

Bårse Bageri er beliggende i Bårse, som ligger mellem Næstved og Præstø og 1 min. kørsel fra motorvejsafkørsel. Bageriet har bl.a. via sin beliggenhed oparbejdet en stor og loyal kundekreds.

De nuværende ejere har igennem deres ejertid løbende foretaget store investeringer i renovering og forbedring af både bageri og ejendom, således at bygninger og inventar har fulgt med den øgede omsætning og ansættelse af ekstra medarbejdere. Bageriet fremstår i dag pænt og velholdt, og fuldt ud funktionsdygtigt.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1936 men løbende tilbygget og består i dag af to bygninger.

Bygning 1 er indrettet til bolig, bageri, bagerudsalg, personalefaciliteter, kølerum, stort frostrum samt melsilo derudover kontor/lager.

Bagerudsalg er indrettet med skranke, udstillingshylder samt køleskabe. Bageriet har al nødvendigt produktionsudstyr, herunder stort kølerum osv. I alt er der et erhvervsareal på 294 m²

Bårse Bageri producerer dagligt et bredt sortiment af brød og kager, som sælges i egen butik. Foran butikken er der parkeringspladser til kunderne.

Boligen fremstår også pæn og nydelig med åbent køkken/alrum, spisestue, tv-stue, flere værelser samt en kælder med bl.a. bryggers og opbevaringsrum. Boligen er på 163 m² samt en kælder på 90 m².

Bygning 2 er en garage på 58 m² heraf indbygget udhus på 25 m². Foran garagen er der parkering til 2-3 biler forbeholdt privat boligen.

Til ejendommen er der bagved bygningen en hyggelig have.

Overtagelsesdato aftales nærmere med sælger.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
3.495.000,-
Pris pr. m² kr.
7.648,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.507,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
73,-

Lokalet

Etage areal
457 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1695 m²

Faciliteter

Garage
Kælder
Opbevaringsrum
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Kølerum
Køleskab
Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere