SENEST SET
FAVORITTER

Ørslevvej 94A, 4760 Vordingborg

Unik blandet bolig og erhvervsejendom

2.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MS084Type : Andre typer

Ejendom med stort potentiale

*Blandet bolig- og erhvervsejendom i forstad til Vordingborg
*198 m2 bolig / 1.200 m2 erhverv
*Grund 4020 m2
*Erhvervsdelen har i sin tid tjent som mejeri
*Hele ejendommen benyttes af sælger og overtages fri til købers disp.
*Beliggende i boligområde
*Tæt på E47 (Sydmotorvejen)
*1.967 kr. pr m2

Perfekt ejendom til dem som drømmer om at arbejde og bo samme sted eller blot har brug for meget plads. En ejendom hvor man selv kan bo med masser af plads til hele familien, udvikle eller drive egen forretning/værksted eller måske et lille mikrobryggeri, autoværksted eller andet i den stil.

Boligen:
Boligdelen indeholder en charmerende villa fra 1887 hele 198 veldisponeret m2 fordelt på halvanden plan.
Boligen fremstår velholdt hele vejen rundt med bl.a. nyere tag, flot pudset facade og sprossede vinduer.
Stueetagen er indrettet med entré fra den særdeles hyggelige flisebelagte gårdhave med en stor overdækket terrasse. Fra entréen er direkte adgang til de hyggelige og funktionelle spisekøkken, hvilket er i åben forbindelse med hele tre stuer, hvorfra udsigten til den skønne og private have kan nydes. Fra den modsatte side af ejendom er indgang til en rummelig hall, hvorfra der er adgang til et stort værelse. 1. salen er indrettet med stort forældresoveværelse med stort walk-in closet, to yderligere soveværelser med mulighed for opdeling af den ene, hvis man har behov for mere end fire soveværelser. Sidst men ikke mindst et stort og lækkert flisebadeværelse med bruseniche og stor spa. Fra 1. salen er der direkte adgang til erhvervsdelen.

Erhvervsdelen:
Erhvervsdelen på hele 1.200 m2, der i sin tid har tjent som lokalt mejeri, indeholder stort set alle tænkelige muligheder for anvendelse og indretning, alt efter behov, lyst og fantasi.
Man har mod gaden en stor kontordel og lager (potentielt udsalgsområde). I den del af bygningen som grænser op til boligdelen har man store værkstedsrum med porte og højt til loften. I den modsatte ende finder man store disponible rum, hvor man kunne tænke alt fra konvertering til kontor eller måske festlokaler. Under denne del af bygningen er endvidere to funktionelle garager. Ejendommen er opvarmet med pillefyr størstedelen af året, hvilket er en meget billig opvarmningsform. Skal man drive større maskiner eller produktions apparater, så har man også hele 1.200 ampere ind i ejendommen, hvorfor man næppe kommer til at mangle EL i ejendommen.
Alt i alt en fantastisk spændende ejendom med uendelig mange muligheder, næsten lige meget hvad man har af ønsker.

Området:
Ørslev er beliggende på Sydsjælland, fire kilometer nord for Vordingborg med 1.870 indbyggere (2021) og ca. 45.000 indbyggere i hele kommunen der er den sydligste på Sjælland.

Den gamle hovedvej til København går igennem Ørslev og Sydmotorvejen (E47, E55) passerer øst om Ørslev med til/afkørsler både nord og syd for Ørslev (nr.40 og 41) inden for få minutter, hvilket betyder at man har ca. 1 time i bil til København og ca. 1 time til den kommende

Landsbyen Ørslev har indenfor de seneste seks år oplevet en befolkningstilvækst. En prognose, som kan ses på den kommunale hjemmeside, viser, at frem til år 2030 er Ørslev den eneste landsby i Vordingborg Kommune, som vil opleve en tilvækst i befolkningstallet.

Det tager cirka 13 minutter med offentlig bus mellem Ørslev og Vordingborg togstation med forbindelse direkte til København.

Indenfor byskiltene ligger cirka 65 virksomheder med mellem en og 90 ansatte. Blandt de største virksomheder kan nævnes malteriet Viking Malt, Ørslev Rejser, prisbelønnede Økoladen, IBKA A/S, Danlej, Kayser & Thorsen ApS., Corning Optical Communications ApS. samt et erhvervsgartneri, som årligt producere tre millioner agurker. På Provinstrykkeriet ApS. trykkes dagligt tre dagblade samt 30 forskellige ugeaviser om ugen.

Skolen i Ørslev har elever i 0.-6. klasse. Dertil en sfo. Skolen har ved udgangen af skoleåret 2018-19 cirka 160 elever. Ydermere har man Børnehuset Meyemarken med ca. 130 børn (0 år - skolestart) meget tæt på ejendommen.

I Ørslev forefindes to dagligvarebutikker (Fakta og Netto), benzintanke samt servicevirksomheder som solcentre og pizzeriaer med videre.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Pris i kr.
2.750.000,-
Pris pr. m² kr.
1.967,-
Årlige driftsudgifter kr.
118.720,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
85,-

Lokalet

Etage areal
1398 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4020 m²

Faciliteter

Festlokaler
Gårdhave
Hall
Spisekøkken
Terrasse
Port
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere