SENEST SET
FAVORITTER

Krægestræde 7, 4760 Vordingborg

Småhus til renovering / mulig byggeret

1.790.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MS086BType : Andre typer

Central beliggenhed med stort potentiale

*190 Bolig m²
*Grund 1.392 m²
*Mulig bebyggelsesprocent jf. Kommuneplan 30 % åben lav, 40 % tæt lav (bolig) / 13 % udnyttet
*Central beliggenhed midt i Vordingborg ved Gåsetårnet
*Oplagt at udnytte den fulde bebyggelsesprocenten
*Meget fleksibel indretning i den eksisterende ejendom

Ejendommen:
Ejendommen overtages fri for lejere til købers disposition. Jf. BBR er ejendommen opdelt i 3 boligenheder. Ejendommen kræver gennemgribende renovering, hvilket der er taget højde for i udbudsprisen.

Potentialet:
Da ejendomme allerede er registreret og har fungeret som bolig tidligere, så anses det for et oplagt potentiale, at indrette hele ejendommen til nye beboelseslejligheder. Der er stor efterspørgsel på lejeboliger i Vordingborg og lejeniveauet man ser udbudt i området på gennem renoveret boliger, er ca. 1.100-1.300 kr i årlig leje pr. m², alt efter størrelse og indretning. Ud fra planløsningen og adgangsforholdene, så antager man, at det vil være muligt at etablere ca. 3-4 enheder i bygningen. Grundet en relativ lav skat i kommunen, kan man regne med fornuftige driftsudgifter (ca. 150 kr. i årlig drift pr. m²) og dermed et særdeles fornuftigt afkast ved fuldt udlejet investeringsejendom.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende på hovedgaden i Danmarks gamle hovedstad, Vordingborg tæt på den smukke Kirke, lige i centrum af byens hovedstrøg. Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station (direkte tog til København H på lidt over 1 time) og ca. 100 km i bil.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Køge og Holbæk.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
1.790.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
228.000,-
Pris pr. m² kr.
9.421,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.383,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
144,-

Lokalet

Etage areal
190 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1392 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere