SENEST SET
FAVORITTER

Algade 58C, 4760 Vordingborg

Oplagt konverteringsmulighed

3.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MS035Type : Andre typer

1.161 etagemeter / central beliggenhed

*1.161 Etagemeter
*Central beliggenhed
*Oplagt konverteringsmulighed til boliger
*Meget fleksibel indretning
*Pris pr. etagemeter kr. 3.875

Ejendommen:
Ejendommen er fra 1855/1939 og har huset Sydsjællands Tidende som er den ældste ugeavis i Vordingborg og har eksisteret i mere end 90 år. Det ugentlige oplag er på 29.500 eksemplarer, og avisen omdeles til samtlige husstande i Vordingborg kommune. Avisen er nu solgt til Sjællandske Media, hvorfor denne historiske ejendom nu udbydes til salg købers fulde disposition.
Ejendommene i udbud er Torvestræde 4 og Algade 58C med indgang og adgang fra både Algade, torvestræde og parkeringspladser fra Goldschmidtsvej/Margrethevej lige bagved Vor Frue Kirke i Vordingborg.
Potentialet:
Da dele af ejendommene allerede er registreret og har fungeret som bolig tidligere, så anses det for et oplagt potentiale, at konvertere hele ejendommen til nye beboelseslejligheder. Der er stor efterspørgsel på lejeboliger i Vordingborg og lejeniveauet man ser i området på gennemrenoveret boliger, er ca. 1.100-1.300 kr i årlig leje pr. m2, alt efter størrelse og indretning. Ud fra planløsningen og adgangsforholdene, så antager man, at det vil være muligt at etablere ca. 8-10 enheder i bygningerne. Grundet en relativ lav Skat i kommunen, kan man regne med fornuftige driftsudgifter (ca. 150 kr. i årlig drift pr. m2) og dermed et særdeles fornuftigt afkast ved fuldt udlejet investeringsejendom.
Salgspriser for ejerlejligheder i Vordingborg by er ca. kr. 20.000-26.000 pr m2. Seneste salg i nabo ejendommen på en ca. 100 m2 lejlighed er 26.000 pr. m2.
Der er ikke søgt om konvertering til bolig hos kommunen, hvorfor der ikke medfølger en byggetilladelse. Efter dialog med kommunen kan det oplyses at kommunen er positive for konverteringen.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende på hovedgaden i Danmarks gamle hovedstad, Vordingborg tæt på den smukke Kirke, lige i centrum af byens hovedstrøg. Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station (direkte tog til København H på lidt over 1 time) og ca. 100 km i bil.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

I løbet af de seneste år, har interessen for investeringsejendomme flyttet sig ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Køge, Holbæk og Vordingborg.
Det samlede transaktionsvolumen i Danmark udgjorde allerede i 2017 ca. 98,3 milliarder, hvoraf 65,7 % af dette var placeret på Sjælland.
Der opleves større interesse fra især internationale investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark. Alene i 2017 udgjorde internationale investorer ca. 40 % af transaktionsvolumen

Økonomi

Pris i kr.
3.995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.464,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
99,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
633 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1005 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK