SENEST SET
FAVORITTER

Krondrevet 11, 4760 Vordingborg

Perfekt kombination af blandet bolig og erhverv

2.445.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3283 XX XX Se nummer
E-mail xx@staderhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ER-MS027BType : Andre typer

Kalkuleret afkast 11,08%

*Blandet bolig/erhverv i Vordingborg på i alt 773 m2
*Beliggende i erhvervsområde ved indfaldsvej fra Næstved
*228 m2 bolig og 545 m2 erhverv, hertil bygning på 54 m2 (garage, benyttes som en del af erhvervet) samt udhus på 21 m2
*Overtages til købers fulde disp.
*Indvendigt fremstår det hele pænt og nydeligt i både bolig og erhverv
*Erhverv anvendt til Fitness Center (flyttet til større lokaler)
*Kalkuleret afkast 11,08%

Ejendommen
Ejendommen består en erhvervsejendom fra 1976 på hele 545 m2 som har været anvendt af sælger til fitnesscenter. Et center som er flyttet til nye lokaler i byen. Erhvervsdelen er indrettet med store åbne rum, velkomstområde samt store og flotte omklædningsrum med brus. Erhvervsdelen kan let omdannes til håndværksvirksomhed, showroom eller kontor, hvilket vil falde godt i tråd med det er erhverv som forefindes i resten af dette erhvervsområde hvori ejendommen er beliggende.
Flere af ejendommene i dette område har kombineret bolig og erhverv som denne ejendom. Boligdelen i denne ejendommen består af en villa fra 1978, som indvendigt er lækker og funktionel istandsat og rummer hele 228 m2.
Stueplan er indrettet med bryggers, to soveværelser, flisebadeværelse med brus og ikke mindst et stort åbent køkken alrum i forbindelse med stue og direkte udgang til sydvestvendt have og terrasse, hvilket også betyder en meget lyst og indbydende rum.
1.salen er indrettet med master bedroom, stort lækkert flisebadeværelse med tilhørende walk-in closet, et mindre værelse og ikke mindst en stor lækker og lys opholdsstue, hvor man også har indrettet en god hjemmearbejdsplads, hvilket gør, at hele familien kan være sammen i dette store rum, præcis som i det lækre køkken alrum i stueplan.
Alt i alt en lækker villa og erhvervsejendom med masser af plads og ikke mindst potentiale.

Investeringscasen
Ønsker man at erhverve denne ejendom med udlejnings for øje er herunder tallene for denne case. Efterspørgslen for både bolig og erhverv af denne type er særdeles fornuftig i området.
Kalkuleret årlig leje på erhverv = kr. 330 (kr. 210.000 pr. år)
Kalkuleret årlig leje på bolig = kr. 475 (kr. 119.988 pr. år)
Anslået drift pr. år = kr. 55.500
Udbud 2.750.000 (9,86%)


Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i mindre erhvervsområde i udkanten af Vordingborg på vej til Næstved. I dette område er mindre håndværksvirksomheder og større kædebutikker som Jysk, Jem & Fix, Harald Nyborg, Fog Trælast og flere større autoforhandlere.
Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station. Fra Vordingborg Station er man 1 time og 12 min. fra Københavns Hovedbanegård.
Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.
I løbet af 2017 er interessen for investeringsejendomme kommet ud over hovedstadens grænser, særligt til byer som Ringsted, Slagelse, Næstved, Køge, Holbæk og Vordingborg.
Det samlede transaktionsvolumen i Danmark udgjorde i 2017 ca. 98,3 milliarder, hvoraf 65,7 % af dette var placeret på Sjælland.
Der opleves større interesse fra især internationale investorer, som søger at foretage investeringer i Danmark. Alene i 2017 udgjorde internationale investorer ca. 40 % af transaktionsvolumen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.445.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
329.988,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
427,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.437,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
72,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
773 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2439 m²

Faciliteter

Garage
Omklædningsrum
Opholdsstue
Terrasse
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK