SENEST SET
FAVORITTER

Vingevej 2, 4760 Vordingborg

239 kvm spændende ejendom med 77 kvm erhverv

2.275.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 15520037Type : Andre typer

Hyggelig grund med stor, privat have

Spændende bolig- og erhvervsejendom indeholdende såvel godt kontor samt stor bolig, godt beliggende i Vordingborgs vestlige del. 10 minutters gang fra Vordingborg Station og ca. times kørsel fra København. Ejendommen er beliggende på hjørnegrund med god synlighed fra landevejen mod Næstved. Fra bolig og kontor, er der dejlig udsigt over mose og marker.

Erhvervsdelen udgør 77 kvm kontor, med egen indgang og gode p-forhold. Det er indrettet med stort kontorlokale, der let kan opdeles. The-køkken/printerrum samt toilet med håndvask. Udstyret med EDB-netværk og dermed særdeles velegnet til liberalt erhverv.

Den private beboelse på 162 kvm er indrettet med vindfang og fordelingsgang til 2 gode værelser. Stor opholdsstue med trappe til 1. sal. Hyggeligt spisekøkken. Badeværelse med såvel badekar som bruseniche. Nyere bryggers/grovkøkken med skabsplads, ny fjernvarmeunit m.v.
1. salen er indrettet med stor opholdsstue med udgang til overdækket, vestvendt altan med fantastisk udsigt til solnedgang over marker og mose. Mindre kammer med ovenlysvindue. Stort soveværelse med skabe og walk-in garderobe. Toilet med håndvask.

I stueetagen er tidligere garage indrettet/inddraget som lager/depot med bordplads med indvendig adgang. Udvendigt fra ,er der adgang til fint hobbyværksted.

Ejendommen ligger på hyggelig grund med stor privat have med gårdsplads, ugenert gårdhave og gode p-forhold til såvel privatdel- som kontoret. Der er dobbelt carport til privatdelen samt drivhus.

Den helt rigtige ejendom til familien, der har behov for god plads og driver egen virksomhed. Sælger kan evt. være interesseret i åremålsleje af erhvervsdelen efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhvervsejendom

Økonomi

Pris i kr.
2.275.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.615,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
57,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
239 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1600 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Badeværelse
Drivhus
Garage
Garderobe
Toilet
Gårdhave
Spisekøkken
Opholdsstue
Ovenlysvindue
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK