SENEST SET
FAVORITTER

Kalvehave Havnevej 43, 4771 Kalvehave

Sjældent udbudt ejerlejlighed i det tidligere badehotel

995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 11518003Type : Andre typer

Mulighed for at opføre lejligheder uden bopælspligt

Den sidste del af det tidligere badehotel, en erhvervsejerlejlighed på 445 m², er nu ledigt til købers anvendelse. Lokalerne har i mange år været benyttet som restauration Kalvehave Færgegård, men nu er der mulighed for f.eks. at omdanne lokalerne til lækre lejligheder uden bopælspligt.

Ejendommen er en selvstændig erhvervsejerlejlighed, som ligger i forlængelse af den naturmæssige perle ?Feriecenteret Østersø Færgegård?, der indeholder 20 ferielejligheder. Deres faciliteter rummer b.la. indendørs swimmingpool, sauna, solarium, fællesrum og legeplads mv.

Erhvervsejerlejligheden udgør halvdelen af underetagen i den charmerende hovedbygning, der har den mest fantastiske udsigt udover lystbådehavnen i Kalvehave, vandet og Dronning Alexandrines Bro, som også er broen der er afbildet på femhundredkronesedlerne.

Lokalerne er på 290 m² i stueplan med to tilhørende kældre på ca. 155 m². Ejerlejligheden er inddelt med fokus på restauration med b.la. stort restaurationskøkken, opvaskerum, dame- og herretoiletter samt tilhørende krostue med ældre bardisk som samlingspunkt. Fra det store opholdsrum samt den tidligere krostue er der direkte udgang foran til større areal, hvor man kan sidde og nyde havnemiljøet og den dejlige udsigt.

Derudover er der også indgang til ejerlejligheden i gavlen fra parkeringspladsen og en udgang i gården. Der medfølger 10 parkeringspladser til ejerlejligheden. Desuden mindre aflåst gård bag ejendommen, hvor der er plads til opbevaring af cykler mv. Kældrene er der også adgang til udefra.

Ejerlejligheden nr. 22 har mange anvendelsesmuligheder, og må jf. lokalplan b.la. benyttes til lejligheder uden bopælspligt, ferielejligheder, liberalt erhverv så som kontor, klinik eller lignende.

Ejerforening og vedligeholdelse:
Der er etableret en ejerforening mellem ejeren af denne ejerlejlighed nr. 22 og Timeshareforeningen. Vedtægter forefindes. Al indvendig vedligeholdelse af ejerlejligheden forestås af ejer. Den almindelige vedligeholdelse af hovedbygningen, maling mv., varetages af ejerforeningen og fordeles efter vedtægterne. Der betales ikke noget fast årligt bidrag til ejerforeningen, det aftales hvert år hvilket arbejde der skal laves i ejerforeningen. Over de seneste 6 år, har sælgers gennemsnitlige vedligeholdelsesudgift pr. år ligget på kr. 10.800.

Ejendommen er løbende renoveret udvendig. Hovedparten af vinduerne er udskiftet til vedligeholdelsesfri Velfac alu/træ. Havemuren mod havnen er total genopbygget i 2015.

Økonomi

Pris i kr.
995.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.772,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
101,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
445 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesrum
Gård
Opholdsrum
Parkeringsplads
Sauna
Swimmingpool
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK