SENEST SET
FAVORITTER

Algade 24, 4660 Store Heddinge

LÆKKER LEJLIGHED TIL DISPOSITION

2.095.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5663 XX XX Se nummer
E-mail xx@aferhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: A22013BType : Andre typer

UDLEJNINGSEJENDOM MED BOLIG OG ERHVERV I STORE HEDDINGE CENTRUM

195m2 lækker lejlighed og 317m2 erhvervslokaler (evt.2 lejemål)
På hovedgaden i Store Heddinge er der nu mulighed for at kombinere privatlivet med arbejdsdagen og en mulig lejeindtægt. Med denne ejendom får I nogle fremragende og meget synlige erhvervslejemål i gadeplan på hovedgaden, hvor førstesalen byder på en løkker bolig til familien. Ydermere er der en hyggelig have, en stor sydvendt altan og et udhus med tre disponible rum og et toilet.
Erhvervsdelen har vinduespartier ud mod Algade og sørger for god eksponering til de forbipasserende, og den centrale beliggenhed gør det let at ankomme med bus og tog.
Det er muligt at indrette 2 butikker, og der er muligheder for liberalt erhverv eller detailhandel i det lyse lokale, de tre disponiblerum kan fungere som lager. Et mindre kontor og en frokoststue, eller hvad end I har behov for. Der er selvfølgelig også et toilet.
Den private bolig ligger på første sal, og har separat indgang bag om bygningen via en trappe, der fører jer til den solrige altan. Herfra indgang til bryggerset, der også fungerer som entré, og på jeres højre hånd finder I det første værelse.
Til modsatte side kommer I til det flotte lyse køkken/alrum, hvor køkkenelementerne er i flot i hvid højglans. Videre ind i stuen, hvor I oplever et dejligt opholdsmiljø, som har et fortræffeligt lysindfald. Stuen kan nemt indrette jer med sofaområde og andre møbler, og det er også fra stuen, at I tilgår de sidste 3 værelser. Hjemmet afrundes af det stilrene badeværelse med muret bruseniche.
I haven kan I se frem til en fin græsplæne og en stor fliseterrasse, hvor I kan sidde i havemøblerne og nyde solen fra øst og syd.
Den centrale placering i byen sikrer en kort afstande til skole, dagligtilbud og indkøbsmuligheder, mens Algades store udvalg af butikker og spisesteder skaber et fordelagtigt menneskeliv.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv

Økonomi

Pris i kr.
2.095.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
276.000,-
Pris pr. m² kr.
4.092,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
539,-
Årlige driftsudgifter kr.
101.179,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
198,-

Lokalet

Etage areal
512 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
954 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere