Torvet 10, 4180 Sorø

God og stabil omsætning

1.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 58 50 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1616433Type : Hotel & Restaurant

"Torvets Bistro" - byens bedst beliggende spisested

"Torvets Bistro" beliggende lige midt på Torvet i Sorø, er kendt af alle der har besøgt Sorø!

Med nok den bedst tænkelige beliggenhed i byen, er dette spisested særdeles velbesøgt og med de hyggelige og atmosfærefyldte omgivelser der består af fredede bygninger, med ikke mindst Sorø Akadami som den dominerende og centrale bebyggelse i nærområdet, kommer der mange besøgende til denne charmerende del af byen og til området omkring Sorø Sø.

"Torvets Bistro" er etableret i 1992 og er beliggende på lejet grund, som Sorø Kommune udlejer for indtil 5 år ad gangen. Køber skal i forbindelse med handelen godkendes af Sorø Kommune til at kunne indtræde i en ny lejeaftale.

Bygningen er på 32 m² og består af serveringslokale, hvor man på traditionel vis, indtager de kulinariske oplevelser stående, eller siddende udenfor på det tilhørende udendørsareal på i alt ca. 145 m². Produktionsrum med tilhørende baglokale med god arbejdsplads og med plads til køle- frostskabe.

Der medfølger inventar og løsøre, til den fortsatte drift og i øvrigt i henhold til inventarliste. Enkelte effekter er udlånt af leverandører (køleskab, fadølsanlæg med bip-anlæg, parasoller, dobbelt pølserister, klaprister m.v.), som omfattes af leverandøraftale.

Seneste regnskab for 2018 viser en omsætning på 2.8 mill. Tidligere ejere har tillejet lokaler til lager m.v., beliggende i bebyggelse lige over for bistroen. I disse lokaler forefindes køle- frostrum, køkkenfaciliteter (således større produktion til eks. selskaber kan håndteres), endvidere er der toilet, kontorer, køkken m.v. Det samlede lejemål udgør ca. 100 m² og lejes for kr. 5.000 pr. md. incl. forbrug og moms.

Forslag til anvendelse

Spisested
Bistro

Økonomi

Pris i kr.
1.295.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
2.250,-

Lokalet

Etage areal
32 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
145 m²

Faciliteter

Køkken
Toilet
Køkken
Udendørsareal
+Mere

Teknik

Køl
Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere