SENEST SET
FAVORITTER

Ringvejen 2, 4200 Slagelse

PROJEKT TÆT-LAV OG ÅBEN-LAV

12.345,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1717230Type : Grunde

SÆRDELES ATTRAKTIVT OMRÅDE FOR BOLIGBEBYGGELSE

GIV ET BUD

For Slagelse Kommune udbydes ejendommen til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 396 af 03.03.2021. Slagelse Kommune forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud.

Projektareal til boligbebyggelse - med attraktivt beliggende i Sørbymagle, der kun ligger få kilometer syd for Slagelse, tæt på skoven og med kort afstand til motorvejen. Sørbymagle er en hyggelig og eftertragtet mindre by, som har skole, børneinstitution, stor idrætshal, dagligvarebutik m.v. Byen ligger på strækningen mellem Slagelse og Næstved, med ret kort afstand til motorvejen ved Slagelse.

Det samlede areal er lokalplanlagt, og man kan således relativt hurtigt få startet byggeri op. Arealet er inddelt i to sektioner. Et hvor man i den sydlige del af arealet kan bygge ca. 25-35 tæt-lav boligbebyggelser og et i den nordlige del hvor man kan udstykke ca. 30-40 parcelhusgrunde til åben-lav boligbebyggelse. Begge dele er efterspurgte boligtyper i området og med den særdeles gode beliggenhed - ikke mindst tæt på skoven - kan der forventes stor interesse for at bosætte sig i området.

Offentligt udbud - Budfrist 31.10.2022.

Økonomi

Pris i kr.
12.345,-
Årlige driftsudgifter kr.
1,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
98021 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere