SENEST SET
FAVORITTER

Trafikcenter Alle 901, 4200 Slagelse

Erhvervsjord med optimal beliggenhed

14.868.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47400646Type : Grunde

Erhvervsjord med optimal beliggenhed ved motorvejen

Knap 10 hektar erhvervsjord med optimal beliggenhed udbydes nu til salg.

Grundstykket er beliggende i forlængelse af Stop 39, som er et nyere og næsten færdigudviklet erhvervsområde ud til Vestmotorvejen. I Stop 39 har en række virksomheder etableret sig, og der er servicestation, hotel og gode parkeringsfaciliteter for lastvogne. Området er etableret til at kunne tage imod tung trafik.

Grundstykket er særdeles velegnet til opførelse af lager- og logistikejendomme. Der er endnu ikke foretaget byggemodning, og udstykning kan ske efter individuelle behov og ønsker.

Beliggenheden er optimal i et trafikknudepunkt, hvor Vestmotorvejen krydser omfartsvejen omkring Slagelse, som forbinder den nord-sydgående landevej mellem Kalundborg og Næstved og videre sydover mod Femern Bælt.

Grundstykket ligger ud til Sdr. Ringgade som dagligt passeres af 12.000 biler.

Der er et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder, og beliggenhed og infrastruktur er optimal for transportvirksomheder, lager, køle- og frysehuse, og kan også anvendes til firmadomiciler e.l.

Beliggenhed:

STOP 39 på Vestmotorvejen mellem København og Fyn/Jylland er et velfungerende og attraktivt trafikcenter med stor diversitet i bruger- og ejervirksomhederne. Her findes Hotel, restaurant, benzinstation, El-laderstationer, fødevareproducenter, lagervirksomheder,
energiselskaber, håndværkervirksomheder, bilforhandler, synshal mm.

Med den korte afstand til København og forstader og til en m2-pris væsentligt under hovedstadsniveau, er der med denne beliggenhed alle rammer på plads for en økonomisk attraktiv placering/domicil for mange forskellige typer af virksomheder.

Slagelse er en uddannelsesby i rivende udvikling. Der er et rigt udbud af videregående og erhvervsrettede uddannelsessteder. Proffessionshøjskolen Absalon bygger p.t. nyt på campusområde ved Slagelse Station ved siden af en stor afdeling af Syddansk Universitet.

Byen er en handelsby og rummer et stort udbud af detailforretninger med Vestsjællands Centret i bymidten som omdrejningspunkt. Hertil kommer et rigt udbud af cafeer og restauranter i bymidten.

Der er stor efterspørgsel efter boliger i Slagelse, og der er mange igangværende boligprojekter i, og omkring byen

Økonomi

Pris i kr.
14.868.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
99120 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
99120 m²

Faciliteter

Parkeringsfaciliteter
Lager

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK