SENEST SET
FAVORITTER

Sorøvej 76, 4200 Slagelse

Erhvervsejendom direkte ud til Sorøvej

3.100.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7210 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 902ER103BType : Detailhandel/butik

Erhvervsejendom med mange muligheder, synlighed og gode parkeringspladser.

Meget synlig erhvervsejendom med en attraktiv beliggenhed og god synlighed fra en af indfaldsvejene i Slagelse Østby. Området består af større og mindre virksomheder og med et boligområde i baghaven. Ejendommen har gennem mange år været anvendt til Skov og Havehuset ApS, som er flyttet. I forlængelse heraf sælges denne ejendom som er klar til købers anvendelse straks.

Ejendommen, med en god infrastruktur, er let at komme til og fra. Indkørsel finder man fra en parallelvej til Sorøvej hvorfra ejendommen tydeligt ses, med direkte og synlig facade ud til Sorøvej, som er en godt befærdet indfaldsvej til Slagelse centrum. I finder motorvejens stop 38 blot to minutter fra adressen.

Ejendommen er opført i 1968 med tilbygning i 1988 og er opført i gasbeton og eternittag med butiksfacade til Sorøvej samt den medfølgende store parkeringsplads. Hele pladsen foran ejendommen er anlagt som stor parkeringsplads med plads til mange biler. Inde døre er der rig mulighed for at indrette efter eget ønske, da skillevæggene i forretningen er let vægge og derfor let flyttes. Det er en ejendom med mange anvendelsesmuligheder; oplagt til detail, engros, lager, større udsalgsvarer og lign. Der forefindes endvidere godt værksted md egen port som kan anvendes til eget brug eller til god lagerplads.

Ved indgangen fra parkeringspladsen møder I et stort butikslokale, som i dag fremtræder i god og regulær stand til mange formål. Lokalet er løbende moderniseret og efterisoleret. I den ene ende af lokalet er der indrettet med personalekøkken og toilet. I den anden ende af butikslokalet er der ekspeditionsafdeling samt lager. Lageret er afskærmet med letvægge til butikslokalet. Fra det store butikslokale er der ligeledes adgang til godt værksted med rulleport, samt et aflukket teknikrum med udsugning m.m. Der er god lagerplads rundt om og langs med ejendommen samt aflukket gårdareal.

I får her en optimal ejendom som er "indflytningsklar", eller med mulighed for at sætte sit eget præg på bygningen og indretningen af denne. Hertil gode parkeringsforhold og god mulighed for stor og synlig skiltning.

Økonomi

Pris i kr.
3.100.000,-
Pris pr. m² kr.
4.480,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.102,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
80,-

Lokalet

Etage areal
692 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1697 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdareal
Parkeringsplads
Port
Lager

Teknik

Teknikrum
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere