SENEST SET
FAVORITTER

Bredegade 50, 4200 Slagelse

SuperBowl & GolfCenter Slagelse

16.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1118313Type : Andre typer

Sælges i selskabshandel som going concern - Velbesøgt igennem mange år

Nu har du mulighed for at købe SuperBowl & GolfCenter Slagelse, som er hele Vestsjællands underholdningscenter, og har været drevet af de samme ejere i en lang årrække, hvorfor man kan sige med sindsro, at konceptet er gennemprøvet til fulde.

Yderst velbeliggende meget tæt på Slagelse centrum, stationen og med 44 P-pladser på ejendommen, hvilket gør, at det er let at parkere og komme til for alle.

Ejendommen er indrettet perfekt til formålet: I stueetagen er der stort barområde, separat rygeafdeling, afdeling med mange spillemaskiner, toiletter/garderobe, professionelt industrikøkken med nyere aptering og adskilt opvaskeafdeling, 6 bowlingbaner, festlokale med plads til ca. 60 personer, kontorer m.v. På 1. sal er der yderligere lokale til møder/fester, køkken, toiletter m.v.. I forskudt plan er der et stort, hyggeligt festlokale til hele 130 personer med bar og med skøn udsigt til de 8 bowlingbaner i kælderen.

Kælderen er indrettet med yderligere bar, rygerum, 8 bowlingbaner, 5 golf simulatorer med de vildeste baner samt afdeling med pool- og billardborde.

Der er desuden en tilhørende bygning med solcenter og 2 garager beliggende på ejendommen.

Bowlingbanerne er i 2021 apteret med det nyeste udstyr til genrejsning af keglerne og til at styre spillet, hvilket sparer mange arbejdstimer, idet det stort set passer sig selv.

Sælges som en selskabshandel med overtagelse af alle aktier i SSB Holding A/S, hvor den udskudte skat kan indgå som en del af finansieringen.

Udover købesummen må køber påregne at skulle overtage leasingforpligtelsen på det udstyr, der styrer bowlingbanerne samt leasingaftale på spillemaskinerne, som ikke medfølger i handlen.

Fordeling af købesummen på ejendom, goodwill og løsøre bliver aftalt i samråd med sælger og dennes revisor i forbindelse med handlen.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Pris i kr.
16.000.000,-
Pris pr. m² kr.
8.899,-
Årlige driftsudgifter kr.
127.552,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
71,-

Lokalet

Etage areal
1798 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3132 m²

Faciliteter

Garderobe
P-plads
Toiletter
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere