SENEST SET
FAVORITTER

Sdr.Stationsvej 39, 4200 Slagelse

PROJEKT - INVESTERING - SLAGELSE

49.600.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1018014BType : Andre typer

Unikke muligheder på unik beliggenhed

Køb 2 investeringsejendomme samlet og udnyt udviklingsmulighederne ved at råde over 5.421 m² grund og 3.651 m² etageareal.

Samlet giver disse 2 ejendomme muligheder for udvikling af f.eks. boligbyggeri evt. som randbebyggelse på en særdeles god beliggenhed i Slagelse. Vi ser muligheder i at etablere randbebyggelse hen over begge grundstykker, da det giver en unik mulighed for at placere bygningerne og udenoms arealerne helt optimalt.

På Sdr. Stationsvej 39-41 er der etaberet et lægehus med flere lægeklinikker. Lejerne har ytret ønske og udvidelsesmuligheder, så der kunne med fordel etableres erhvervslejemål i stueplan for at udnytte synergien fra det etablerede Lægehus.

Behovet for studieboliger i Slagelse er stort, så derfor kunne man også indtænke det i udviklingsprojektet.
Der ligger gode indtægter på ejendommene, alt i mens der planlægges udvikling.

Ejendommene ligger placeret ved stationen i Slagelse, og dette område har i det hele taget gennemgået en enorm udvikling de senere år, hvor blandt andet opførelsen af Professionshøjskolen Absalon og udvidelsen af Syddansk Universitet har givet tyngde i området.

Sdr. Stationsvej 39-41
(se særskilt opstilling)
Ejendommen er et velkendt Lægehus i Slagelse beliggende nær ved stationen og med det nye Campusområde som nærmeste nabo.

Siden 2002 er ejendommen løbende udviklet i takt med lejernes øgede behov for plads og indretning, derfor har mange af lejerne været lejere siden 2002 og flere af lejerne har for nyligt forlænget deres lejekontrakt med 10 års uopsigelighed, hvilket betyder at de efter den nye lejeperiode vil runde 30 år som lejere i ejendommen. Ejendommen er tilpasset markedet, herunder løbende udviklet og vedligeholdt.

Ejendommen er særdeles veldrevet og fremstår rigtig pæn, så det vil være nemt at inddrage ejendommen i en eksisterende portefølje.

Der er 7 lejemål i bygningen, som består af både Sdr. Stationsvej 39 og -41, og ejes af et selskab, der ikke har andre aktiviteter end udlejning og drift af Lægehuset.

Løvegade 64-68-70
(se særskilt opstilling)
Projekt / investeringsejendom centralt placeret i Slagelse på Løvegade 64-68-70 tæt på byens Campusområde og stationen.

Ejendommens erhvervslejemål er fuldt udlejet, dog holdes Løvegade 64, der fungerer som boliglejemål tom, da vi mener, det forbedrer mulighederne for at udvikle ejendommen i den retning køber ønsker. Selv om boliglejemålet holdes tomt, ligger der stadig et afkast fra erhvervslejemålene, så ejendommen genererer overskud samtidigt med udvikling af ejendommene.

Beliggenheden appellerer både til boligbyggeri, da ejendommen er placeret i et boligområde centralt i Slagelse, men også til erhverv som nuværende eller som udvidelse af sundheds-/lægehuset i naboejendommen. For nyligt har Slagelse Kommune vist velvillighed for at tillade op til 6 etager for boligbyggeri.

Mulighederne for en ejendomsudvikler kan øges, da ejer også har sat naboejendommen til salg hos Nordicals. Ved at købe begge ejendomme vil man få muligheder for den optimale udvikling af ejendommene.

De vedlagte drone fotos beskriver rigtig fint, hvordan ejendommene er placeret i området, hvilket vil give overblik over, hvordan køber evt. kan re-tænke mulighederne for ejendommene.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Pris i kr.
49.600.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
2.994.648,-
Pris pr. m² kr.
12.551,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
758,-
Årlige driftsudgifter kr.
499.662,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
126,-

Lokalet

Etage areal
3952 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5421 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere